Danny de Munk toegevoegd aan line-up Holland Zingt Hazes

Danny de Munk is toegevoegd aan de indrukwekkende line-up van Holland Zingt Hazes 2020. Dit werd bekendgemaakt tijdens een mooie rondvaart door Amsterdam waarbij de pers aanwezig was. Het is niet de eerste keer voor hem, hij is inmiddels een bekend gezicht bij de shows. Danny kijkt er enorm naar uit: ‘Het kan niet anders dan dat Hazes elk jaar weer glimlachend naar beneden kijkt, naar de mensen die die avond zijn muziek meezingen en genieten‘.

Holland Zingt Hazes is een jaarlijks terugkerende concertreeks waarbij de muziek van volkszanger André Hazes centraal staat. Dit jaar wordt het de achtste editie. Naast Danny de Munk zijn ook André Hazes (jr.), Roxeanne Hazes, Gerard Joling, Samantha Steenwijk, Jeroen van der Boom, Glennis Grace en Miss Montreal van de partij. De concerten zijn op 7, 13 en 14 maart 2020 in de Ziggo Dome. De kaartverkoop is al gestart.

Danny de Munk, Glennis Grace, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Samantha Steenwijk tijdens de perspresentatie van Holland Zingt Hazes 2020. Foto: Roy Beusker.