Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Glennis Grace aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: inclusief A-set
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Soul
  • Prijs: vanaf €8.500,- (excl. BTW & BUMA)

  Glennis Grace boeken doe je bij Entertainment-NL

  Glennis Grace behoort al jarenlang tot één van de beste zangeressen die ons land rijk is. Haar carrière begint al op jonge leeftijd wanneer zij als 11-jarig meisje het podium deelt met Julio Iglesias. Vanaf dat moment mag het duidelijk zijn: Glennis Grace is here to stay!

  Start carrière Glennis Grace

  Glennis Grace zien we voor het eerst als ze in 1994 als 16-jarig meisje de Soundmix Show wint als Whitney Houston. Het grote publiek leert haar in 2005 kennen door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in Kiev. Zij haalde echter niet de finale en het wordt vaak vergeten dat Glennis hier aan mee heeft gedaan.

  Na het Eurovisie Songfestival gaat Glennis samenwerken met songwriter en producer Evert Abbing wat resulteert in een reeks prachtige Nederlandstalige liedjes. In 2008 werd het nummer ‘Als je slaapt’ een grote hit.

  Awards voor Glennis Grace

  De carrière van Glennis Grace krijgt een extra boost door haar deelname aan het programma ‘De beste zangers van Nederland’ in 2011. Ze zingt het nummer ‘Afscheid’ van Xander de Buisonjé en Volumnia! en in no time staat het wekenlang op nummer op 1 in de hitlijsten. Het levert haar een eerste gouden en platina plaat op en een Edison nominatie voor ‘Beste single’.

  Daarna wordt ‘Wil je niet nog 1 nacht’ met Edwin Evers ook met een gouden plaat bekroond. Ook ontving Glennis Grace vier keer de Buma Stemra award voor ‘Beste Zangeres van Nederland’, wint ze de finale van het tv-programma ‘Van popster tot operaster’ en wordt ze door het conservatorium uitgeroepen tot ‘Zangeres met beste zangstem en zangtechniek’.

  Glennis Grace als Whitney Houston

  Na haar tv optredens als coach van It Takes 2 (RTL 4) in 2016 en 2017 en de rol van Maria in The Passion in 2018, vertrekt Glennis Grace naar Amerika en weet ze door te dringen tot de finale van America’s Got Talent. Naast veel internationale erkenning leeft ook Nederland massaal mee.

  Terug in Nederland komt een langgekoesterde droom uit als Glennis in 2018 met haar eerbetoon aan Whitney Houston twee keer in een uitverkochte AFAS live staat. In 2019 volgen nog twee keer Ahoy en de Lotto Arena in België. Maar Glennis laat dit jaar ook weer van zichzelf zien met haar eerste clubtour ‘Meer van mij’.

  Glennis Grace op jouw evenement

  Glennis boeken als zangeres doe je bij Entertainment-NL. Wil je Glennis Grace boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS