Glenn Vervoort

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Jeroen van der Boom aan:




    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: Op aanvraag
  • Geluid: incl. tot 150 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: vanaf €8.500,- (excl. BTW & BUMA)

  Jeroen van der Boom boeken doe je bij Entertainment-NL

  De afgelopen jaren kon niemand om Jeroen van der Boom heen. Hij heeft altijd al bekend gestaan als een groot talent op het gebied van presenteren, imiteren en natuurlijk zingen.

  Jij Bent Zo
  In 2007 brengt Jeroen van der Boom het nummer ‘Jij Bent Zo’ uit. Het nummer slaat enorm goed aan bij het grote publiek en wordt een hit. Hij staat wekenlang op nummer één en bereikt de status platina. Met zijn album ‘Jij Bent Zo’, dat bekroond wordt met een platina award, zet Jeroen zichzelf definitief op de kaart. Ook zijn volgende single ‘Eén Wereld’ werd een succes.

  Vele successen
  Binnen een jaar staat Jeroen twee keer in een uitverkochte Heineken Music Hall, hij staat vier keer in het voorprogramma van Lionel Richie in het Gelredome en hij wordt in 2008 toegevoegd aan de Toppers formatie. Sindsdien is Jeroen niet meer weg te denken bij deze succesvolle groep en viert hij in 2019 samen met Gerard Joling, René Froger en Jan Smit de vijftiende verjaardag van de Toppers. Jeroen is daarnaast ook onlosmakelijk verbonden aan Holland Zingt Hazes als muzikaal leider, presentator en zanger.

  Jeroen boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL. Wil je Jeroen van der Boom boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS