Evenementen

Ben jij op zoek naar een totaalprogrammering voor jouw evenement? Van festival tot verjaardag en van feesttent tot bedrijfsfeest: wij kunnen jou hier perfect bij helpen! Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van grote evenementen zoals ‘Gerard Joling In Concert: For Your Eyes Only’, ‘Stout & Nieuw‘, ‘Lekker In De Ziggo Dome‘, ‘Carrousel Festival‘, ‘Het Feest van Ome Jan’ en ‘Toppers in Concert‘ zijn wij alle uitdagingen gewend.

Aan de hand van jouw wensen gaan wij aan de slag om een passend programma met entertainment te maken. Ook voor alle andere logistieke en technische zaken zoals een podium, licht en geluid kun je bij ons terecht. Dagelijks staan wij in contact met de beste leveranciers uit onze branche waardoor wij kwaliteit kunnen leveren en snel kunnen schakelen.

Bij Entertainment-NL kun je naast Gerard Joling, Samantha Steenwijk, Danny de Munk, Karin Bloemen, Chatilla van Grinsven en Danilo Kuiters ook elke andere gewenste artiest boeken. Alle artiesten worden binnen Nederland bij elk boekingskantoor aangeboden voor vaste prijzen. Alleen hebben wij, door ons team, de kans om direct contact te leggen met artiesten en managementkantoren. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en jou zo snel mogelijk verder helpen bij jouw totaalprogrammering.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen voor een evenement om nooit meer te vergeten!

Stout & Nieuw
Opening Bries Noordwijk
Het Feest van Ome Jan
Toppers in Concert