beheerder

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Danny de Munk aan:
  Ik wil graag teruggebeld worden

Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: incl. tot 150 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: vanaf € 4.950,-

Danny de Munk boeken doe je bij Entertainment-NL

Entertainment-NL is het exclusieve management- en boekingskantoor van Danny de Munk.

Als Danny de Munk ergens verschijnt voelt iedereen zich onmiddellijk thuis, want de spontane zanger en tv-persoonlijkheid brengt overal waar hij komt feest, plezier en echte gezelligheid. Danny houdt van de mensen en de mensen houden van Danny.

Ciske de Rat
De Munk werd op twaalfjarige leeftijd uitgekozen om de hoofdrol te spelen in de speelfilm ‘Ciske de Rat’. De door De Munk gezongen titelsong ‘Ik voel me zo verdomd alleen’ (geschreven door Karin Loomans en Herman van Veen) werd een nummer 1-hit in Nederland. Danny bleef bouwen aan zijn carrière en nam een LP op, waarvan het nummer ‘Mijn Stad’ eveneens in de hitparades belandde.

Musicalster
In 1986 speelde De Munk, voor het eerst mét de baard in de keel, de rol van Barend in ‘Op hoop van Zegen’. In de jaren die volgden bleef hij platen maken en hitjes scoren. In 1991 zong hij de titelsong van de Nederlandse comedyserie ‘Vrienden Voor het Leven’. Een grote omslag in de carrière van Danny kwam met zijn rol in de musical ‘Les Miserables’ in datzelfde jaar. De Munk speelde Marius zo overtuigend, dat die rol het begin was van een nieuwe carrière als musicalacteur. Hij speelde vervolgens 12 hoofdrollen in diverse Nederlandse producties, waaronder ‘De Jantjes’, ‘Elisabeth’, ‘Titanic’, ‘The Lion King’ en uiteraard ‘Ciske de Rat’.

Alleskunner
Dat Danny de Munk een alleskunner is moge duidelijk zijn. Naast zanger en muscialster wist De Munk ook het grote publiek te boeien met zijn rol in de speelfilm ‘All Stars’. Ook toerde hij met verschillende theatershows, zowel solo als met Henk Poort, langs de Nederlandse theaters en zorgde de real-life soap, waarin Danny samen met zijn vrouw Jenny te zien was, voor veel populariteit rondom de zanger. En dit is nog maar een kleine greep uit de rijke carrière van Danny de Munk.

NederDance
In juli 2017 nam De Munk, na ruim 247 voorstellingen, definitief afscheid van ‘Ciske de Rat’. De zanger vond het tijd om een nieuwe weg in te slaan en introduceerde een nieuwe muziekstroom ‘NederDance’. Zijn eerste Nederdance track ‘Toch ff Lekker Zo’ werd goed ontvangen en behaalde positie 9 in de iTunes top 100.

Het Levenslied
Naast zijn Nederdance hits blijft De Munk ook het Levenslied vertolken en is daarom ook een graag geziene gast tijdens de jaarlijks terugkerende ‘Holland Zingt Hazes’ concerten. Vlak na de concerten in 2018 bracht hij samen met Silver Metz de single ‘Toe Nou Kom Weer Thuis’ uit, dit zelfde nummer zong Danny in 1985 samen met zijn held André Hazes. In 2020 bracht hij ‘Bij Elke Slok’ uit. Een single die hem weer terug bracht bij zijn roots.

Dance, Dance, Dance
In 2019 deed De Munk samen met zijn dochter Bo mee aan het programma Dance Dance Dance waar zij derde werden.

Wil je Danny de Munk boeken voor jouw evenement, feest of bijeenkomst? Neem contact met ons op voor meer informatie.


Socials
  77.5K Volgers
 54K Volgers

Instagram

No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).

NIEUWS