beheerder

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van Samantha Steenwijk aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30 min
  • Geluid: incl. tot 150 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: vanaf € 4.995,- (excl. BTW & BUMA)

  Samantha Steenwijk boeken doe je bij Entertainment-NL

  Entertainment-NL is het exclusieve management- en boekingskantoor van Samantha Steenwijk.

  Samantha Steenwijk is één van Nederlands bekendste volkszangeressen en krijgt grote nationale bekendheid door haar deelname aan The Voice of Holland waar ze uiteindelijk de finale behaalt. Samantha is door haar spontane persoonlijkheid en dijk van een stem zeer geliefd bij het publiek. Zij weet als geen ander grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te halen.

  Kom ga mee met mij
  Samantha werd geboren in 1986 in Voorburg en woont sinds 2004 bij Den Haag. In 2009 maakt Samantha haar entree, met haar vrolijke nummer ‘Kom ga mee met mij’ wordt ze ‘talent van de maand’ bij SterrenNL. Niet veel later staat ze in het voorprogramma van Gerard Joling en treedt ze onder andere op tijdens het Mega Piraten Festijn in het GelreDome en het Go Apres Ski in Ahoy. In 2013 behaalt de zangeres de finale van het SBS programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ gesteund door coaches Gerard Joling en Roxanne Hazes.

  The Voice of Holland
  Het grote publiek bereikt ze tijdens haar deelname aan het achtste seizoen van The Voice of Holland, waar ze in 2018 de tweede plek behaalt. Haar auditienummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ bereikt binnen no-time de nummer 1 positie in de Nederlandse iTunes hitlijst. Steenwijk’s eerste single na The Voice of Holland is ‘Mama’. Eind 2018 wordt de single uitgebracht en binnen 1 dag behaalt ze de nummer 2 positie in de iTunes Hitlijst.

  Na haar avontuur in de Voice of Holland volgt het succes snel. Ze verkoopt grote shows uit en reist het hele land door om de bühne te betreden. Niet alleen met haar zangkunsten breekt ze door, ook is ze door haar spontane persoonlijkheid veel op televisie te zien. Samantha is onder andere te zien in De Masked Singer, Dancing with the stars en de verraders. Dit najaar zal Samantha te zien zijn als jurylid van de zoektocht k2 zoekt k3 op SBS6.

  Wil je Samantha Steenwijk boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS