beheerder

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Gerard Joling aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30 min
  • Geluid: Incl. M-set
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: vanaf € 14.000,- (excl. BTW & BUMA)
   *(besloten optreden tot 150 personen)

  Gerard Joling boeken doe je bij Entertainment-NL

  Entertainment-NL is het exclusieve management- en boekingskantoor van Gerard Joling.

  Gerard Joling is met een carrière van meer dan 35 jaar niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse showbizz. Gerards naam is meer dan gevestigd en omdat er niets is dat Gerard niet kan en nog niet heeft gedaan is hij het beste te omschrijven als showmaster en entertainer pur sang. Over zang gesproken, welke zijstapjes Gerard ook maakt, op welk vlak hij ook schittert, zingen blijft centraal staan in zijn inmiddels ongeëvenaarde carrière.

  De Soundmixshow 
  Gerard startte zijn carrière in de spotlights als fotomodel en danser. Na jaren van demo’s versturen naar platenmaatschappijen zonder resultaat en vele afwijzingen bereikt hij in 1985 het grote publiek door zijn deelname aan ‘De Soundmixshow’ van Henny Huisman. Zijn deelname aan dit programma brengt de carrière van Gerard Joling in een stroomversnelling. Gerards eerste hit ‘Love is in your Eyes’ liet niet lang op zich wachten en werd al snel bekroond met dubbel platina. Gevolgd door ‘Ticket to the Tropics’, dit nummer kwam binnen afzienbare tijd op de nummer 1 positie. Dat betekende een definitieve doorbraak voor Gerard, waarbij een glansrijke carrière volgt, zowel nationaal als internationaal.

  The Masked Singer
  Ook vandaag de dag kent de populariteit van Gerard geen grenzen. Hij is niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Sinds 2019 is Gerard één van de vaste panelleden van het succesvolle televisieprogramma The Masked Singer. Naast The Masked Singer is Gerard ook jurylid geweest van The Voice Senior en vormde hij een succesvol duo met Gordon in Geer en Goor.

  Toppers in Concert
  Samen met zijn collega’s Rene Froger, Jeroen van der Boom en Jan Smit is Gerard jaarlijks te zien in de Johan Cruijff ArenA tijdens de Toppers in Concert. Dit meezingfeest is na 15 jaar nog steeds een groot succes.

  Gerard Joling boeken
  Gerard boeken als zanger of presentator doe je bij Entertainment-NL. Met zijn humor en zelfspot neemt Gerard iedereen voor zich in en met zijn repertoire bestaande uit grote hits maakt hij er altijd en overal een knalfeest van!

  Wil je Gerard Joling boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS