Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Miss Montreal aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Pop
  • Prijs: Op aanvraag

  Miss Montreal boeken doe je bij Entertainment-NL

  Met frontvrouw Sanne Hans op het podium weet je: er moet gedanst worden! Miss Montreal scoorde hits als ‘Just A Flirt’, ‘Say Heaven, Say Hell’ en ‘A Million Ways’ en heeft na een drukke festivalzomer (o.a. Pinkpop, Concert at SEA en Appelpop) haar eigen festival Bierpop in Zwolle nog als toetje geprogrammeerd. Vorig jaar stond ze ook met haar Fu-Fu-Fu-Fuck It! – tour in theaters door het hele land.

  Carrière Miss Montreal
  De carrière van Sanne Hans gaat als een trein en soms lijkt het een droom, wat ze allemaal mag meemaken. Ook op de single die aan het album vooraf ging, One Last Drink, zingt ze haar fans toe. In het nummer Thank You, dat ze samen schreef met de Britse songwriter Will Knox, bedankt ze haar ouders. Ook voor haar grote liefde Daniël is er een liedje: This Is What It Means, geschreven met Gordon Groothedde en Amerikaanse singer- songwriter Matt Simons. Andere nummers schreef ze met haar vaste team van schrijvers in Londen, maar ook alleen en met haar band.

  Sanne Hans’ eigen festival
  In 2017 vond de allereerste editie plaats van Sannes eigen festival Bierpop in Hardenberg, strak uitverkocht en een daverend succes. Bierpop is een jaarlijks terugkerend spektakel. Het is het zoveelste item in de drukke agenda van Sanne Hans, want daar staat nogal wat.  Zo is Miss Montreal o.a. te zien als coach bij The Voice Of Holland.

  Zangeres Miss Montreal op jouw feest of evenement
  Tegenwoordig zien we haar meer dan ooit op televisie, maar dat betekent natuurlijk niet dat Sanne Hans, frontvrouw van haar eigen band Miss Montreal, haar grote liefde vergeet. Want dat is muziek maken en dat kan ze als de beste. Het overtuigende resultaat: Don’t Wake Me Up, haar nieuwste album.

  Miss Montreal boeken als zangeres doe je bij Entertainment-NL. Wil je Miss Montreal boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS