Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
André Hazes aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: incl. tot 150 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: vanaf 14.000,- (excl. BTW & BUMA)

  André Hazes boeken doe je bij Entertainment-NL

  De stempel ‘zoon van’ is hij inmiddels allang ontgroeid, al blijft hij trots op zijn afkomst. André Hazes gaat op eigen benen ook als een trein. Naast meerdere hits, succesvolle albums en een Edison in de categorie ‘Volksmuziek’ op zak zingt hij ook meerdere keren het dak eraf in Ahoy.

  Bedankt mijn vriend
  Na het overlijden van zijn vader brengt André in 2007 het post mortem gezongen duet ‘Bedankt mijn vriend’ uit dat binnen de kortste keren op nummer één in de Nederlandse Top 40 belandt. Hierna beklimt hij de weg naar de top. Hij maakt onder andere samen met zijn zus Roxeanne twee Hazes albums die in de top 20 belanden van de Nederlandse albumlijsten.

  Holland Zingt Hazes
  Sinds 2013 is André jaarlijks vaste gast bij de ‘Holland Zingt Hazes’-concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam: een groots meezingspektakel waarin bekende Nederlandse artiesten (zoals Danny de Munk, Samantha Steenwijk en Jeroen van der Boom) hits zingen van zijn vader.

  Beste Zangers
  In 2014 raakt de carrière van André in een stroomversnelling als hij meedoet aan het televisieprogramma ‘Beste Zangers’. Hij vertolkt hierin het nummer ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’. Het levert hem zijn tweede nummer één hit, miljoenen views op YouTube en vele boekingen op.

  Succes op succes
  André brengt in 2016 zijn album ‘Leef’ uit. De gelijknamige single wordt een hit en is nog steeds overal te horen. In 2017 geeft André twee uitverkochte concerten in het AFAS Live in Amsterdam. In datzelfde jaar komt zijn album ‘Wijzer’ uit, wat ook weer een succes wordt. André denkt groots en besluit om sindsdien jaarlijks een concertreeks te gaan geven in Ahoy in Rotterdam. Hij is daarmee de jongste solo-artiest ooit die meer dan honderdduizend bezoekers naar de concerthal weet te trekken. Daarnaast is hij bij de concertreeks ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’ ook een graag geziene gast.

  Realitysoap
  Het publiek is dol op André en SBS6 geeft daar gehoor aan: hij krijgt een eigen realityserie op de zender genaamd ‘Ik haal alles uit het leven’. De gelijknamige titelsong van de serie groeit uit tot (alweer) een hit. In de serie wordt André samen met zijn gezin gevolgd door een cameraploeg. De serie bestond uit drie seizoenen en stopte (vooralsnog) in 2019.

  Nieuwe inspiratie
  Zijn relatie met vriendin Monique en de geboorte van hun zoon André Junior zorgen voor nieuwe inspiratie voor zijn liedjes. Zij krijgen daarnaast ook een diepere betekenis. André is in de afgelopen jaren gegroeid van een ‘jongetje’ en ‘de zoon van’ naar een volwassen man met een succesvolle solo-carrière.

  André Hazes boeken
  André Hazes boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL. Wil je de bekende zanger boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS