Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
André Hazes aan:
  Ik wil graag teruggebeld worden

Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: incl. tot 150 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: Op aanvraag

André Hazes boeken doe je bij Entertainment-NL

De stempel ‘zoon van’ is hij inmiddels allang ontgroeid, al blijft hij trots op zijn afkomst. Maar André Hazes gaat op eigen benen ook als een trein. Naast een tweede gouden album op zijn naam, meerdere dikke hits en een Edison in de categorie Volksmuziek zingt Dré ook het dak eraf in Ahoy met heel veel eigen nummers; “Het zijn de avonden van mijn leven”.

Vaderschap
Zijn relatie met vriendin Monique en de geboorte van André Junior zorgt voor nieuwe inspiratie voor zijn liedjes en een diepere betekenis. Het vaderschap is één van de redenen dat het ‘jongetje’ Hazes een man is geworden en het is te merken dat hij gegroeid is en volwassener is geworden in zijn teksten.

Wees lekker jezelf
Een waardige opvolger van Hazes senior, want die blijft belangrijk op de achtergrond. Zijn muziek is niet plat, wél volks. En tijdens zijn concerten geldt: gezelligheid, bier, maar ook een hoge kwaliteit. Een podium dat er goed uitziet, veel licht. Wie er in de zaal staan, maakt hem niet uit. “Ik trek van alles aan: er staan mensen in smoking en in joggingpak. Dat is precies wat ik wil houden. Wees lekker jezelf, blijf ik dat ook doen”, aldus André Hazes.

André Hazes boeken
André Hazes boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL. Wil je de bekende zanger boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Instagram

NIEUWS