Samantha Steenwijk kandidaat Dancing with the Stars

Zangeres Samantha Steenwijk kan haar dansschoenen uit de kast trekken, ze is namelijk dit najaar kandidaat in het TV programma Dancing with the Stars. Dit maakte ze vanavond bekend aan de desk bij RTL Boulevard. “Ik voel mij enorm vereerd dat ik kandidaat mag zijn in het nieuwe seizoen. Ik keek het programma vroeger al en heb nooit een aflevering gemist. Het is een grote uitdaging maar ik ga hem graag aan, plus het is goed voor de lijn en dat is een fijne bijkomstigheid”, zegt de zangeres.

Comeback
Begin januari werd al bekendgemaakt dat het populaire dansprogramma, dat tussen 2005 en 2009 te zien was bij RTL 4, na tien jaar een comeback zou maken. Het nieuwe seizoen Dancing with the Stars zal worden gepresenteerd door Chantal Janzen en Tijl Beckand.

In Dancing with the Stars worden BN’ers gekoppeld aan een professionele danser of danseres. Samen trainen ze wekenlang om diverse (vaak lastige) dansstijlen als latin, ballroom en de wals onder de knie te krijgen.

Kandidaten
Chantal Janzen maakte eerder in RTL Boulevard bekend dat Heleen van Royen mee gaat doen aan het nieuwe seizoen van het programma en ook Bibian Mentel gaat de dansvloer op. Zij zei over haar deelname: “Ik heb nooit eerder gedanst dus ik zit nu samen met mijn man op stijldansen. Er wordt nu ook een speciale dansprothese voor mij gemaakt. Hopelijk kan ik daarmee alle bewegingen als een normaal been maken. Ik vind het hartstikke leuk dat ik mee mag doen en heb er heel veel zin in”. Eind januari liet ook Barrie Stevens aan de desk in RTL Boulevard weten deel te nemen aan het nieuwe seizoen. De andere kandidaten die ook vandaag bekend zijn gemaakt zijn Berget Lewis, Tooske Ragas, Gijs Staverman, Anouk Hoogendijk, Keizer, Rutger Vink en Jamie Trenité.

 

Samantha Steenwijk en kandidaten van ‘Dancing with the Stars’ 2019