Glenn Vervoort

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Berget Lewis aan:
  Ik wil graag teruggebeld worden

Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: incl. tot 100 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Pop, Soul
  • Prijs: vanaf €4.250,-

Berget Lewis boeken doe je bij Entertainment-NL

Berget Lewis staat tot ver over de grenzen op de grootste podia en betovert haar publiek tijdens haar concerten. Ze leverde met haar album ‘Berget Lewis’ uit 2013 een zeer persoonlijk muzikaal statement af, dat juichende kritieken kreeg. Ook blies ze met haar krachtige stemgeluid keer op keer het dak van het immense Ziggo Dome als een van ‘Ladies of Soul’. En ze schitterde als Maria in het televisiespektakel ‘The Passion’ en als Effie White in de musical ‘Dreamgirls’. Berget Lewis deelt haar passie voor muziek ook met aanstormend jong talent. Ze is een duizendpoot die haar talenten ten volle benut en daarmee ongelofelijk veel mensen enorm veel plezier doet.

Berget Lewis internationaal
Bij de show “DISCOVER Berget Lewis“ heeft ze haar publiek via de muziek op een heel persoonlijke manier met haar kennis laten maken en ze trad driemaal op in Indonesië, waar ze op uitnodiging van de Nederlandse ambassadeur een spetterende show gaf in het Erasmushuis en knalde op het Java Jazz Festival.
Ook was Berget Lewis te zien als één van de deelnemers aan het Engelse programma X-Factor.

Zangeres, musicalster, songschrijver, producer, docent, inspirator… ze werd uitgeroepen tot ‘beste zangeres van Nederland’ maar ze is veel meer dan dat: Berget Lewis is niet minder dan een muzikaal fenomeen.

Berget Lewis boeken
Berget boeken als zangeres doe je bij Entertainment-NL. Wil je Berget Lewis boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Instagram

NIEUWS