Glenn Vervoort

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Berget Lewis aan:
  Ik wil graag teruggebeld worden

Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: incl. tot 100 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Pop, Soul
  • Prijs: vanaf €4.250,-

Berget Lewis boeken doe je bij Entertainment-NL

Berget Lewis staat op de grootste podia en betovert het publiek tijdens haar concerten. In 2013 leverde ze met haar album ‘Berget Lewis’ een zeer persoonlijk muzikaal statement af, dat juichende kritieken kreeg. Ook blies ze met haar krachtige stem keer op keer het dak van de Ziggo Dome als een van ‘Ladies of Soul’. Verder schitterde ze als Maria in het televisiespektakel ‘The Passion’ en als Effie White in de musical ‘Dreamgirls’. Berget Lewis deelt haar passie voor muziek ook met aanstormend jong talent. Ze is een duizendpoot die haar talenten ten volle benut en daarmee mensen enorm veel plezier doet.

Berget Lewis internationaal
Bij de show “DISCOVER Berget Lewis“ heeft ze haar publiek op een heel persoonlijke manier met haar kennis laten maken. Berget Lewis trad driemaal op in Indonesië, waar ze op uitnodiging van de Nederlandse ambassadeur een spetterende show gaf in het Erasmushuis en op het Java Jazz Festival. Ook deed Berget Lewis mee aan het Engelse programma X-Factor.

Zangeres, musicalster, songschrijver, producer, docent en  inspirator… ze werd uitgeroepen tot ‘beste zangeres van Nederland’ maar ze is veel meer dan dat: Berget Lewis is een muzikaal fenomeen.

Berget Lewis boeken
Berget boeken als zangeres doe je bij Entertainment-NL. Wil je Berget Lewis boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Instagram

No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).

NIEUWS