Glenn Vervoort

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Berget Lewis aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: incl. tot 100 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Pop, Soul
  • Prijs: vanaf €4.250,- (excl. BTW & BUMA)

  Berget Lewis boeken doe je bij Entertainment-NL

  Berget Lewis staat op de grootste podia en betovert het publiek tijdens haar concerten. In 2013 leverde ze met haar album ‘Berget Lewis’ een zeer persoonlijk muzikaal statement af, dat juichende kritieken kreeg. Ook blies ze met haar krachtige stem keer op keer het dak van de Ziggo Dome als een van ‘Ladies of Soul’. Verder schitterde ze als Maria in het televisiespektakel ‘The Passion’ en als Effie White in de musical ‘Dreamgirls’. Berget Lewis deelt haar passie voor muziek ook met aanstormend jong talent. Ze is een duizendpoot die haar talenten ten volle benut en daarmee mensen enorm veel plezier doet.

  Berget breekt door

  Berget haar carrière begint met een samenwerking met Tjeerd en Trijntje Oosterhuis. Samen vormen zij Total Touch. Na een fantastisch ontvangen eerste album van Total Touch begint het balletje te rollen. Berget groeit via theater en concerttours met onder andere De Dijk, Candy Dulfer, Ruth Jacott, Golden Earring en Karin Bloemen, uit tot de meest internationale souldiva binnen onze landsgrenzen. Na het winnen van het muzikale TV-programma ‘Just The Two Of Us’ samen met Edwin Evers begon in 2007 Berget haar definitieve doorbraak. Ze verzorgt 6 gastoptredens bij de Toppersformatie van Gerard Joling, René Froger en Gordon. Ook start zij daarna meteen in juli 2007 een Europese tournee met Candy Dulfer, Rosie Gaines en de band van Prince. Hier werden maar liefst 18 concerten gedaan in 11 landen.

  Berget Lewis internationaal
  Bij de show “DISCOVER Berget Lewis“ heeft ze haar publiek op een heel persoonlijke manier met haar kennis laten maken. Berget Lewis trad driemaal op in Indonesië, waar ze op uitnodiging van de Nederlandse ambassadeur een spetterende show gaf in het Erasmushuis en op het Java Jazz Festival. Ook deed Berget Lewis mee aan het Engelse programma X-Factor.

  Zangeres, musicalster, songschrijver, producer, docent en  inspirator… ze werd uitgeroepen tot ‘beste zangeres van Nederland’ maar ze is veel meer dan dat: Berget Lewis is een muzikaal fenomeen.

  Berget Lewis boeken
  Berget boeken als zangeres doe je bij Entertainment-NL. Wil je Berget Lewis boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS