‘Bij Elke Slok’ is de nieuwe single van Danny de Munk

Danny de Munk releaset vandaag zijn nieuwe single ‘Bij Elke Slok’. Het nummer is voor Danny een plaat die hem terug naar zijn roots brengt: het levenslied.

Voor het nummer heeft Danny de handen ineen geslagen met Emile Hartkamp van Goldstar Music Productions. De nieuwe single komt na een reeks van Nederance platen. Danny is zelf enorm trots op zijn nieuwe single: ‘Deze maand word ik 50 jaar. Inmiddels heb ik een veelzijdige carrière van 38 jaar, waar ik nooit een uitdaging op muzikaal gebied uit de weg ben gegaan. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan, met het levenslied in mijn DNA ga ik mij weer volledig focussen op dit mooie muziekgenre‘.

‘Bij Elke Slok’ is uitgebracht bij ENL Records, het platenlabel van Entertainment-NL. De single is vanaf nu overal te downloaden en te streamen!

‘Bij Elke Slok’ van Danny de Munk.