Over Entertainment-NL

Entertainment-NL is een jong en ambitieus bedrijf waarbij het managen van artiesten tot de dagelijkse werkzaamheden behoort. Je kunt elke artiest uit Nederland bij onze boekingsafdeling boeken voor een evenement, privéfeest of bijeenkomst. Naast het managen en boeken van artiesten zijn wij ook organisator van zowel besloten als openbare evenementen. Ook hebben wij een eigen platenlabel genaamd ENL Records onder onze naam.

Wij bieden beginnende, maar ook gevestigde merken een thuisbasis waar vanuit we een zakelijk verlengstuk zijn, want de top bereik je niet alleen.

Entertainment-NL is het officiële management- en boekingskantoor waar Gerard Joling, Samantha Steenwijk en Danny de Munk exclusief worden vertegenwoordigd.

Alle artiesten worden binnen Nederland bij elk boekingskantoor aangeboden voor vaste prijzen. Alleen hebben wij, door ons team, de kans om dagelijks, direct contact te onderhouden met onze exclusieve artiesten en managementkantoren waardoor wij snel kunnen schakelen. Hierdoor kunnen wij jou zo snel mogelijk verder helpen met je aanvraag. Wanneer je een aanvraag verstuurt ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Wil jij één van onze artiesten boeken voor jouw evenement? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag jouw vragen en helpen je met de invulling van de dag- en/of avondprogramma.

Om op de hoogte te blijven van de laatste updates van Entertainment-NL kan je ons volgen op Facebook en Instagram of abonneren op de nieuwsbrief.

ENL Records

ENL Records is het platenlabel van Entertainment-NL. Het label is een verlengstuk van de management- en boekingsafdeling. Doordat de lijnen binnen onze organisatie kort zijn kan er snel geschakeld worden tussen de verschillende afdelingen.

Het platenlabel zorgt ervoor dat artiesten stap voor stap begeleid worden in het produceren en uitbrengen van nieuwe muziek.

ENL Records helpt bij het gehele proces: van het organiseren van een writerscamp tot aan de digitale distributie.

De catalogus van ENL Records bestaat uit albums en singles van o.a. Gerard Joling, Danny de Munk, Samantha Steenwijk, Berget Lewis en Waylon.

Een Man Van De Wereld

Maak Me Gek Versie 2020

Bij Elke Slok

Send Me An Angel

‘N Gouwe Ouwe

Mama

Toch Ff Lekker Zo

Christmas on the dance floor

Lekker

Vakantie

The Border

Christmas, The Birth Of Love

Lekker in de Ziggo Dome

Berget Lewis

After All

Wicked Ways

Ons team

Instagram