Dave Dekker Boeken

Wil je Dave Dekker boeken of inhuren voor jouw feest of evenement? Vul de gegevens in onder ‘Aanvragen’ en ontvang vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

Dave Dekker
Dave Dekker is een veelbelovende Nederlandstalige zanger en acteur, die op jonge leeftijd bekendheid kreeg, door zijn rol van Ciske in de musical Ciske de Rat, waar hij samen met Danny de Munk de hoofdrol speelde. Ook had Dave zijn eigen real-life soap op SBS ‘Dave Dekker dendert door’.

In 2023 brengt Dave Dekker zijn single ‘Geen Gezeik’ uit, een moderne volksplaat.

Dave Dekker boeken?
Dave Dekker is niet alleen een geweldige artiest, maar heeft ook een sympathieke persoonlijkheid, waarmee hij tijdens zijn optredens voor een fantastische sfeer zorgt. Hij maakt van zijn optredens een feest! Zijn repertoire bestaat uit bekende meezingers, maar ook uit eigen repertoire zoals ‘Geen Gezeik’. Ben jij op zoek naar feest tijdens jouw evenement? Boek dan Dave Dekker bij Entertainment-NL, het exclusieve management van Dave Dekker.

Klik hier om direct de beschikbaarheid van Dave Dekker te checken. Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

Boekingsinformatie

Tijdsduur:

1 x 30 minuten

Geluid:

Inclusief Monitorset

Prijs:

Vanaf €995,- Excl. BTW en BUMA

Socials Dave Dekker

Vragen? Contact Louis

of één van mijn andere
collega's
Vergelijkbare artiesten
Vanaf €1.495,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €2.495,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €1.995,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €1.795,- Excl. BTW en BUMA

Boeking aanvragen voor Dave Dekker

Check beschikbaarheid van Dave Dekker