Danny de Munk Boeken

Wil je Danny de Munk boeken of inhuren voor jouw feest of evenement? Met hits als Verdomd Alleen, Vrienden Voor Het Leven, Mijn Stad en Toch ff Lekker Zo weet je zeker dat het een groot feest wordt. De optredens van Danny staan gerant voor energie, plezier en veel gezelligheid.

Vul de gegevens in onder ‘Aanvragen’ en ontvang vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

Danny de Munk
Danny de Munk is een echte allrounder. Hij speelde verschillende hoofdrollen in diverse musicals waaronder Ciske De Rat, Les Misérables en de Jantjes, maar ook in de bioscoopfilm en tv-serie All Stars. Naast zijn acteerwerk en optredens is Danny ook te zien als vaste panellid in de succesvolle televisieprogramma I Can See Your Voice op RTL4.

Danny de Munk boeken?
Entertainment-NL is het exclusieve boekingskantoor van Danny de Munk. Danny de Munk boeken doe je eenvoudig, makkelijk bij Entertainment.nl. Danny de Munk is zeer geschikt om te boeken voor een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, feesttent of festival.

Klik hier om direct de beschikbaarheid van Danny de Munk te checken. Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

 

Boekingsinformatie

Tijdsduur:

1 x 30 minuten

Geluid:

Inclusief Monitorset

Prijs:

Vanaf €3.950,- Excl. BTW en BUMA

Socials Danny de Munk

Vragen? Contact Glenn

of één van mijn andere
collega's

Het verhaal van Danny de Munk

Danny de Munk, geboren op 19 februari 1970 in Amsterdam, is een icoon in de Nederlandse entertainmentindustrie. Op jonge leeftijd brak hij door als kindsterretje in de Nederlandse film “Ciske de Rat” (1984), waarin hij de rol van de brutale en ontroerende straatjongen Ciske vertolkte. Met zijn natuurlijke talent en charme als Ciske veroverde hij al snel de harten van het Nederlandse publiek.

Na zijn indrukwekkende filmdebuut maakte Danny de Munk de overstap naar de muziekwereld. Zijn debuutsingle “Ik voel me zo verdomd alleen” uit 1984 werd direct een enorm grote hit en was het start schot van een succesvolle muziekcarrière. Met zijn karakteristieke stem en toch wel Amsterdams accent groeide Danny uit tot een van de meest geliefde zangers van Nederland.

In de loop der jaren heeft Danny de Munk een hits op zijn naam gezet, waaronder “Mijn stad” en “Tuig van de richel”, die nog steeds geliefd zijn bij zowel oude als nieuwe generaties. Zijn veelzijdigheid als artiest komt ook tot uiting in zijn werk als musicalacteur. Danny heeft vele grote rollen vertolkt in Nederlandse musicalproducties, waaronder “Les Misérables” waar hij de rol van Marius speelde. Ook heeft Danny op latere leeftijd nog in “Ciske de Rat de Musical” gespeeld hier vertolkten hij de rol van de ‘volwassen Cis’.

Wat Danny de Munk zo geliefd maakt bij het publiek is zijn oprechte en authentieke karakter. Ondanks zijn grote successen is hij altijd bescheiden en toegankelijk gebleven. Zijn optredens zijn energiek en gepassioneerd, en hij weet als geen ander hoe hij het publiek kan meenemen op een emotionele en meeslepende reis. Hierdoor is Danny een geliefde artiest om te boeken voor evenementen. Een optreden van Danny de Munk is een trip down memorylane maar ook een stuk met nieuwe nummers. Danny de Munk zijn repertoire wordt nog steeds met open armen ontvangen. Danny is zowel te boeken voor openbaren evenementen zoals festivals als besloten evenementen zoals bedrijfsfeestjes, huwelijken of verjaardagen.

Naast zijn optredens tijdens evenementen is Danny ook regelmatig te zien in verschillende televisieprogramma’s. Zo is hij een vast gezicht in secret duets, deed hij samen met zijn dochter Bo mee aan Dance Dance Dance, waar zij de derde werden hier werden ze derde.

Kortom, Danny de Munk is een waar icoon in de Nederlandse showbusiness. Met zijn buitengewone talent, zijn warme persoonlijkheid en zijn ongeëvenaarde toewijding aan zijn vak heeft hij een blijvende indruk achtergelaten op de Nederlandse cultuur en zal hij nog vele jaren een inspiratiebron blijven voor zowel jong als oud.

Danny de Munk boeken

Wil je Danny de Munk boeken voor jouw feest of evenement? Met hits als Verdomd Alleen, Vrienden Voor Het Leven, Mijn Stad en Toch ff Lekker Zo weet je zeker dat het een groot feest wordt. De optredens van Danny staan gerant voor energie, plezier en veel gezelligheid.

Vergelijkbare artiesten
Vanaf €7.995,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €8.495,- Excl. BTW en BUMA

Boeking aanvragen voor Danny de Munk

Check beschikbaarheid van Danny de Munk