Danny de Munk Boeken?

Wil je Danny de Munk boeken of inhuren voor jouw feest of evenement? Met hits als Verdomd Alleen, Vrienden Voor Het Leven, Mijn Stad en Toch ff Lekker Zo weet je zeker dat het een groot feest wordt. De optredens van Danny staan gerant voor energie, plezier en veel gezelligheid.

Vul de gegevens in onder ‘Aanvragen’ en ontvang vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

Danny de Munk
Danny de Munk is een echte allrounder. Hij speelde verschillende hoofdrollen in diverse musicals waaronder Ciske De Rat, Les Misérables en de Jantjes, maar ook in de bioscoopfilm en tv-serie All Stars. Naast zijn acteerwerk en optredens is Danny ook te zien als vaste panellid in de succesvolle televisieprogramma I Can See Your Voice op RTL4.

Danny de Munk boeken?
Entertainment-NL is het exclusieve boekingskantoor van Danny de Munk. Danny de Munk boeken doe je eenvoudig, makkelijk bij Entertainment.nl. Danny de Munk is zeer geschikt om te boeken voor een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, feesttent of festival.

Klik hier om direct de beschikbaarheid van Danny de Munk te checken. Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

 

Boekingsinformatie

Tijdsduur:

1 x 30 minuten

Geluid:

Inclusief Monitorset

Prijs:

Vanaf €3.950,- Excl. BTW en BUMA

Socials Danny de Munk

Vragen? Contact Glenn

of één van mijn andere
collega's
NIEUWS Danny de Munk
Vergelijkbare artiesten
Vanaf €7.995,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €8.495,- Excl. BTW en BUMA

Boeking aanvragen voor Danny de Munk

Check beschikbaarheid van Danny de Munk