Danilo Kuiters Boeken?

Wil je Danilo Kuiters boeken of inhuren voor jouw feest of evenement? Deze veelbelovende Nederlandstalige artiest weet met het breedte Nederlandse repertoire aan nummers wat hij zingt tijdens zijn optredens, er altijd een groot feest van te maken.

Vul de gegevens in onder ‘Aanvragen’ en ontvang vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige info.

Danilo Kuiters
Danilo Kuiters timmert al een aantal jaar hard aan de weg. Zijn deelname aan de voice Of holland zorgde ervoor dat hij landelijke bekendheid kreeg, waardoor hij in het hele land is gaan optreden. Naast zijn eigen repertoire zoals Laat Ze Allemaal…  (inmiddels meer dan 3 miljoen streams op Spotify), Parel Van De Club en Laat Mij In Jouw Leven zingt de zanger onder andere ook repertoire van Gerard Joling, Tino Martin, Wesley Bronkhorst en John West.

Danilo Kuiters boeken?
Entertainment-NL is het exclusieve boekingskantoor van Danilo Kuiters. Danilo Kuiters boeken doe je eenvoudig, makkelijk bij Entertainment-NL. Danilo is zeer geschikt om te boeken voor een Nederlandstalig feest, verjaardag, bedrijfsfeest, feesttent of festival.

Klik hier om direct de beschikbaarheid van Danilo Kuiters te checken. Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

 

Boekingsinformatie

Tijdsduur:

1 x 30 minuten

Geluid:

Inclusief Monitorset

Prijs:

Vanaf €1.495,- Excl. BTW en BUMA

Socials Danilo Kuiters

NIEUWS Danilo Kuiters
Vergelijkbare artiesten
Vanaf €1.995,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €1.795,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €1.995,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €3.995,- Excl. BTW en BUMA

Boeking aanvragen voor Danilo Kuiters

Check beschikbaarheid van Danilo Kuiters