Danilo Kuiters Boeken

Wil je Danilo Kuiters boeken of inhuren voor jouw feest of evenement? Deze veelbelovende Nederlandstalige artiest weet met het breedste Nederlandse repertoire aan nummers wat hij zingt tijdens zijn optredens, er altijd een groot feest van te maken.

Vul de gegevens in onder ‘Aanvragen’ en ontvang vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige info.

Danilo Kuiters
Danilo Kuiters timmert al een aantal jaar hard aan de weg. Zijn deelname aan The Voice Of Holland zorgde ervoor dat hij landelijke bekendheid kreeg, waardoor hij in het hele land is gaan optreden. Naast zijn eigen repertoire zoals Laat Ze Allemaal…  (inmiddels meer dan 3 miljoen streams op Spotify), Parel Van De Club en Laat Mij In Jouw Leven zingt de zanger onder andere ook repertoire van Gerard Joling, Tino Martin, Wesley Bronkhorst en John West.

Danilo Kuiters boeken?
Entertainment-NL is het exclusieve boekingskantoor van Danilo Kuiters. Danilo Kuiters boeken doe je eenvoudig, makkelijk bij Entertainment-NL. Danilo is zeer geschikt om te boeken voor een Nederlandstalig feest, verjaardag, bedrijfsfeest, feesttent of festival.

Klik hier om direct de beschikbaarheid van Danilo Kuiters te checken. Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

 

Boekingsinformatie

Tijdsduur:

1 x 30 minuten

Geluid:

Inclusief Monitorset

Prijs:

Vanaf €1.495,- Excl. BTW en BUMA

Socials Danilo Kuiters

Vragen? Contact Louis

of één van mijn andere
collega's

De weg naar succes

Danilo Kuiters werd op 22 juli 1997 geboren in Amsterdam en zingen is zijn grote passie. Hij is in korte tijd uitgegroeid tot een veelgevraagde Nederlandstalige artiest in Amsterdam en omstreken. Danilo werd in 2019 bekend bij het publiek door het nummer ‘Laat Ze Allemaal..’. Het nummer is inmiddels meer dan 4 miljoen keer gestreamd op Spotify.

Danilo Kuiters was de Nederlandstalige verrassing in The Voice Of Holland 2020. Nadat hij eerder in 2016 had meegedaan aan de Blind Auditions mocht hij dit jaar onder coach Lil ‘Kleine Nederland verrassen met zijn deelname. Vooral zijn vertolking van Koos Alberts’ succes “Zijn Het Je Ogen” werd breed omarmd en is veel beluisterd.

In 2023 sloot Danilo zich aan bij het managementteam van Gerard Joling. Samen met het team ging Danilo opzoek naar een muzikale identiteit. Al snel volgde de single “Parel van de Club’’, die tijdens de dag van de release 15.000 streams kreeg op Spotify. Inmiddels heeft de single meer dan 500.000 streams op Spotify. Ook heeft Danilo een Live EP uitgebracht met eigen repertoire en een cover van Gerard Joling: “Ik Proost Met Jou”.

Danilo Kuiters boeken

Voor een feest is Danilo de perfecte artiest om te boeken, het is een veelzijdige zanger die aan het begin van een prachtige carrière staat. Zijn repertoire is erg divers, van Nederlandse volksmuziek tot Nederlandse popmuziek. Danilo zingt het allemaal. Naast bedrijfsfeesten, verjaardagen en huwelijken staat Danilo Kuiters ook op openbare evenementen en daar is menig bezoeker fan van Danilo Kuiters. Zo heeft Danilo op Dutch Valley gestaan, de Amsterdamse Zomer en nog vele andere evenementen. Danilo is dus ideaal om te boeken en zorgt gegarandeerd voor een feestje en een succes onder de gasten. Jong en oud zullen zich vermaken met de muziek van Danilo Kuiters. Deze veelbelovende Nederlandstalige artiest weet met het breedte Nederlandse repertoire aan nummers wat hij zingt tijdens zijn optredens, er altijd een groot feest van te maken. Danilo Kuiters boeken doe je eenvoudig, makkelijk bij Entertainment-NL.

NIEUWS Danilo Kuiters
Vergelijkbare artiesten
Vanaf €1.995,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €1.795,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €1.995,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €3.995,- Excl. BTW en BUMA

Boeking aanvragen voor Danilo Kuiters

Check beschikbaarheid van Danilo Kuiters