Yves Berendse exclusief bij Entertainment-NL

Wij zijn blij en trots met de nieuwste aanwinst van Entertainment-NL. Vanaf heden staat Yves Berendse exclusief bij ons onder contract en worden de boekingen en het management van de zanger via ons kantoor verzorgd.

Yves gaf vorig jaar zijn eerste grote solo concert in een uitverkocht Tuschinski. Dit jaar geeft hij zijn tweede concert in het openluchttheater Caprera in Bloemendaal. De winnaar van de Buma Talent Award 2016 heeft zich ontwikkeld tot een graag geziene gast op Nederlandse podia.

Bio Yves
De getalenteerde Nederlandse zanger Yves Berendse werd geboren 29 oktober 1993 te Haarlem. Op zijn achttienjarige verjaardag werd er door zijn ouders een surprise party georganiseerd in zijn stamcafé de Klikspaan. Diverse artiesten traden deze avond voor Yves op en het was die avond dat Yves zelf de microfoon pakte en als surprise voor zijn ouders een aantal nummers zong. Dit werd door de aanwezige gasten met zoveel enthousiasme ontvangen dat Yves vele weekenden in zijn stamcafé de microfoon ter hand nam en de gasten vermaakte met zijn optredens, wat eigenlijk met een geintje ontstond pakte voor Yves uit tot een passie.

Buma Talent Award
Een korte terugblik op 2016 leert dat het voor Yves Berendse een jaar vol ontwikkeling was. De pas 23-jarige zanger uit Zandvoort tekende een platencontract bij Dino Music en zijn single ‘Zin in Jou’ werd meteen een grote hit in het land en op de radio. Ook ontving de zanger dat jaar de Buma Talent Award voor Beste Nieuwkomer, wat hem een enorme drive gaf om door te groeien en hard te werken aan een nog beter repertoire en podiumpresentatie.

Café Pop
Zowel vocaal als muzikaal is hij gearriveerd op een plek, die hem als artiest het beste ligt en waarin hij zich kan onderscheiden. Sommigen noemen het Café Pop; Popmuziek die je ook in het café kunt meezingen! De winnaar van de Buma Talent Award 2016 heeft zijn belofte waargemaakt en is inmiddels uitgegroeid tot een graag geziene gast op de Nederlandse podia, waarbij zijn naam steeds groter wordt geschreven op de affiches.

Eerste Album
Met de release van zijn eerste album ‘Het Einde van het Begin’ begin 2018 wist hij menigeen te verrassen. Het album werd gepresenteerd in een uitverkocht Tuschinski Theater in Amsterdam tijdens zijn eerste grote solo concert met eigen band. Zijn album ‘Het Einde van het Begin’ betekent vooral het begin van vele nieuwe dromen.

Openlucht Theater Caprera
Eind mei 2019 geeft Berendse zijn tweede concert, dit keer in een uitverkocht Caprera in Bloemendaal. Samen met zijn liveband zette Yves een prachtige show neer. De 1300 aanwezige mensen zongen zijn nummers luidkeels mee en de nummers werden afgewisseld met persoonlijke verhalen en de nodige humor, wat zorgde voor een leuke en ontspannen show.

Yves Berendse boeken? Informeer naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar info@entertainment.nl of te bellen naar 0297-3677772.