Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Yves Berendse aan:
  Ik wil graag teruggebeld worden

Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief A/ M-set
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: vanaf  € 1795,00

Yves Berendse boeken doe je bij Entertainment-NL

Entertainment-NL is het eigen kantoor van Yves Berendse en verzorgt als enige kantoor in Nederland zowel zijn management als boekingen.

De getalenteerde Zandvoortse zanger Yves Berendse werd geboren 29 oktober 1993 te Haarlem. Op zijn achttienjarige verjaardag werd er door zijn ouders een surprise party georganiseerd in zijn stamcafé de Klikspaan. Diverse artiesten traden deze avond voor Yves op en het was die avond dat Yves zelf de microfoon pakte en als surprise voor zijn ouders een aantal nummers zong. Dit werd door de aanwezige gasten met zoveel enthousiasme ontvangen dat Yves vele weekenden in zijn stamcafé de microfoon ter hand nam en de gasten vermaakte met zijn optredens, wat eigenlijk met een geintje ontstond pakte voor Yves uit tot een passie.

Yves repeteerde vele avonden na zijn studie, diverse covers en zijn repertoire varieerde van Gordon tot Rene Froger en van Guus Meeuwis tot Tom Jones. Yves nam zanglessen en liet eigen orkestbanden maken om zich te onderscheiden van de vele zangers en zangeressen . Hij nam deel aan diverse Talentenjachten door het gehele land en bereikte overal minimaal een top 3 notitie. Dit sterkte Yves om zijn ziel en zaligheid te richten op muziek.

Een korte terugblik op 2016 leert dat het voor Yves Berendse een jaar vol ontwikkeling was. De pas 23-jarige zanger uit Zandvoort tekende een platencontract bij Dino Music en zijn single ‘Zin in Jou’ werd meteen een grote hit in het land en op de radio. Ook ontving de zanger dat jaar de Buma Talent Award voor Beste Nieuwkomer, wat hem een enorme drive gaf om door te groeien en hard te werken aan een nog beter repertoire en podiumpresentatie.

Yves trekt ook regelmatig het land in samen met mede Gents Danny Nicolay en Danny Froger. De winnaar van de Buma Talent Award 2016 heeft zijn belofte waargemaakt en is inmiddels uitgegroeid tot een graag geziene gast op de Nederlandse podia, waarbij zijn naam steeds groter wordt geschreven op de affiches. Inmiddels worden zijn eigen hits, zoals ‘Zin in jou en “Als zij danst’ luidkeels meegezongen en heeft hij zijn plaats tussen de grote namen volledig verdiend.

Zowel vocaal als muzikaal is hij gearriveerd op een plek, die hem als artiest het beste ligt en waarin hij zich kan onderscheiden. Sommigen noemen het Café Pop; Popmuziek die je ook in het café kunt meezingen!

Met de release van zijn eerste album ‘Het Einde van het Begin’ begin 2018 wist hij menigeen te verrassen. Het album werd gepresenteerd in een uitverkocht Tuschinski Theater in Amsterdam tijdens zijn eerste grote solo concert met eigen band.  Zijn album ‘Het Einde van het Begin’ betekent vooral het begin van vele nieuwe dromen.

Door zijn energieke manier van optreden, zijn swingende setlist (met o.a. ‘Ik leef niet meer voor jou’, ‘Laat me’, ‘Mag ik dan bij jou’ en natuurlijk zijn eigen hits zoals ‘Zin in jou’) en zijn grote gunfactor weet Yves van elk evenement een feest te maken.

Wil je Yves Berendse boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Socials
  13K Volgers
  10K Volgers

Instagram

NIEUWS