Gerard Joling tekent exclusief contract bij RTL

Presentator en zanger Gerard Joling verbindt zich voor twee jaar exclusief aan RTL. Vandaag is het contract officieel ondertekend. Vanaf september is hij te zien als jurylid in de nieuwe muzikale tv-show ‘The Masked Singer’. Daarnaast gaat Gerard meerdere programma’s voor RTL presenteren.

Sven Sauvé, CEO RTL, kijkt uit naar de samenwerking:Door zijn jarenlange ervaring als zanger en entertainer is Gerard een ideaal jurylid. Met zijn oprechte interesse in mensen krijgt hij altijd de echte verhalen boven tafel. De man heeft bovendien de meest aanstekelijke lach van Nederland. We geven zijn humor en ontwapenende persoonlijkheid de komende jaren graag alle ruimte bij RTL”.

Voor Gerard is de exclusieve deal met RTL een nieuwe mijlpaal in zijn carrière: Een geweldige eer de komende jaren voor RTL aan de slag te gaan, ik werk al lang met veel plezier met ze samen. RTL stelt me prachtige programma’s in het vooruitzicht, maar ‘The Masked Singer’ heeft voor mij de doorslag gegeven. Een mooi contract met mooie plannen voor de toekomst”.

Gerard was in 1995 voor het eerst bij RTL te zien als presentator van het programma ‘Karaoke op 4’. Sindsdien heeft hij bijgedragen aan veel succesvolle formats bij RTL, zoals de serie reallifesoaps van ‘Geer & Goor’. Ook was hij als vaste gast ruim 80 keer te zien bij Carlo en Irene in ‘Life 4 You’. Nu, bijna 25 jaar na zijn eerste presentatieklus bij RTL, tekent hij een exclusief contract voor twee jaar.

Gerard Joling proost samen met Sven Sauvé op de nieuwe samenwerking