Gerard Joling Boeken?

Gerard Joling boeken of inhuren voor jouw feest of evenement? Met hits als Maak Me Gek, Blijf Bij Mij, Zing Met Me Mee en Los Met Zijn Allen weet je zeker dat het één groot feest wordt.

Vul de gegevens in onder ‘Aanvragen’ en ontvang vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

Gerard Joling
Gerard Joling is met zijn rijke carrière niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz en is een van de meest geboekte artiesten van Nederland. Gerard vormt samen met René Froger, Jeroen van der Boom en Jan Smit, De Toppers, waarmee zij concerten geven in de John Cruijff Arena in Amsterdam. Naast zijn optredens is Gerard ook vast panellid in de succesvolle televisieprogramma’s The Masked Singer en Oh Wat Een Jaar op RTL4.

Gerard Joling boeken?
Entertainment-NL is het exclusieve boekingskantoor van Gerard Joling. Gerard Joling boeken doe je eenvoudig, makkelijk bij Entertainment-NL. Gerard Joling is zeer geschikt om te boeken voor een verjaardag, bedrijfsfeest, feesttent of festival.

Klik hier om direct de beschikbaarheid van Gerard Joling te checken. Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige info.

 

Boekingsinformatie

Tijdsduur:

1 x 30 minuten

Geluid:

Inclusief Monitorset

Prijs:

Op aanvraag (excl. BTW en BUMA)

Socials Gerard Joling

Vragen? Contact Glenn

of één van mijn andere
collega's
NIEUWS Gerard Joling
Vergelijkbare artiesten
Vanaf €11.500,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €12.500,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €17.950,- Excl. BTW en BUMA

Boeking aanvragen voor Gerard Joling

Check beschikbaarheid van Gerard Joling