Gerard Joling Boeken

Gerard Joling boeken of inhuren voor jouw feest of evenement? Met hits als Maak Me Gek, Blijf Bij Mij, Zing Met Me Mee en Los Met Zijn Allen weet je zeker dat het één groot feest wordt.

Vul de gegevens in onder ‘Aanvragen’ en ontvang vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

Gerard Joling

Gerard Joling is met zijn rijke carrière niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz en is een van de meest geboekte artiesten van Nederland. Gerard vormt samen met René Froger, Jeroen van der Boom en Jan Smit, De Toppers, waarmee zij concerten geven in de John Cruijff Arena in Amsterdam. Naast zijn optredens is Gerard ook vast panellid in de succesvolle televisieprogramma’s The Masked Singer en Oh Wat Een Jaar op RTL4.

Gerard Joling boeken

Entertainment-NL is het exclusieve boekingskantoor van Gerard Joling. Gerard Joling boeken doe je eenvoudig, makkelijk bij Entertainment-NL. Gerard Joling is zeer geschikt om te boeken voor een verjaardag, bedrijfsfeest, feesttent of festival.

Klik hier om direct de beschikbaarheid van Gerard Joling te checken. Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige info.

 

Boekingsinformatie

Tijdsduur:

1 x 30 minuten

Geluid:

Inclusief Monitorset

Prijs:

Op aanvraag (excl. BTW en BUMA)

Socials Gerard Joling

Vragen? Contact Glenn

of één van mijn andere
collega's

De reis naar de top

Gerard Joling wordt op 29 april 1960 geboren in Alkmaar, maar groeit op in Schagen.
Vanaf jongs af aan heeft Gerard één passie en dat is muziek. Hij besluit daarom om zich in te schrijven bij een modellenbureau. Gerard figureert onder andere in de videoclips van Earth & Fire en de Dolly Dots. Ook loopt Gerard diverse modeshows en word hij gevraagd voor photoshoots.

In 1985 doet Gerard mee aan de ‘Soundmixshow’ van Henny Huisman. Hij komt in de finale en wordt derde met het nummer ‘Crying’ van Don McLean. Dankzij dit programma breekt hij door bij het grote publiek en scoort gelijk in datzelfde jaar een aantal hits met zijn single’s ‘Love Is In Your Eyes’ en het welbekende ‘Ticket To The Tropics’, waarmee hij een nummer één hit scoort.

Gerard werkt vervolgens aan zijn album ‘No More Bolero’s’, die zowel wordt uitgebracht Nederland als het buitenland. Dit album staat wekenlang op nummer één in diverse landen. Het is mede daarom dat Gerard in 1988 wordt gevraagd om Nederland te vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival, waar hij het nummer ‘Shangri-La’ zingt. Gerard eindigt op nummer negen, tijdens het Eurovisie Songfestival.

Gerard zijn succes is niet meer weg te denken uit de muziekbranche. Hij wint bijvoorbeeld de award voor ‘Best Selling Dutch Artist’ op de ‘World Music Awards’ in Monaco en ook krijgt hij een wassenbeeld bij Madame Tussauds in Amsterdam. Door de jaren heen, verkoopt Gerard meer dan 16 miljoen platen wereldwijd.

Gerard is een echte duizendpoot. Naast zijn muzikale carrière is hij ook veel te zien op televisie. In de jaren negentig maakt hij zijn debuut op televisie als presentator van ‘Karaoke op 4’. Ook is hij een graag geziene gast bij Carlo Boszhard en Irene Moors in ‘Life & Cooking’. Er volgen in de jaren vele programma’s zoals Gerard zijn eigen real-life soap ‘Only Joling’. Maar ook ‘Shownieuws’, ‘Beste Zangers’, ‘Sterren Dansen Op Het IJs’, ‘Popstars’, ‘Wie Ben Ik’, ‘The Voice of Holland’, ‘The Masked Singer’ en in het programma ‘All Together Now’ was Gerard te zien. En niet te vergeten misschien wel Gerard zijn meest bekende programma-reeks ‘Geer & Goor’, waarin hij met Gordon diverse projecten op een eigen humoristische manier aanpakt en ook veel voor de ouderen doet.

In 2004 geeft Gerard voor het eerst in zijn twintigjarige carrière een soloconcert: ‘Only Joling – Live In Ahoy’. Daarna volgt in 2005 de formatie ‘De Toppers’ waarin hij terecht komt samen met René Froger en Gordon. Het idee was om eenmalig met zijn drieën op te treden, maar door het grote succes blijven ze dit jaarlijks herhalen. De samenstelling van ‘De Toppers’ is door de jaren heen verschillend geweest en bestaat nu uit Gerard, René Froger, Jeroen van der Boom en Jan Smit.

Naast ‘De Toppers’ blijft Gerard ook eigen concerten geven, zoals in 2007 met ‘Stout & Nieuw’, in 2008 met ‘For Your Eyes Only’ en in 2013 met ‘Lekker in de Ziggo Dome’.

Door de jaren heen scoort Gerard diverse hits, zoals ‘Can’t Take My Eyes Off You’, ‘Liefde Op Het Eerste Gezicht’, ‘Zing Met Me Mee’, ‘ Maak Me Gek’, ‘Blijf Bij Mij’, ‘Maar Vanavond’, ‘Ik Hou D’r Zo Van’, ‘Echte Vrienden’ en ‘Twee motten’.

Gerard Joling boeken

In de evenementenscene is Gerard ook niet meer weg te denken. Vele boekingen hebben ervoor gezorgd dat Gerard op de mooiste evenementen heeft gestaan, denk hierbij aan de Amsterdamse Zomer, Holland zingt Hazes, Muziekfeest van het jaar, Dutch Valley en vele andere evenementen. Naast grote openbare evenementen treed Gerard ook op tijdens besloten evenementen, zoals een bedrijfsfeest, een verjaardag, een bruiloft of doop. En optreden van Gerard staat garant voor één groot feest. Gerard Joling boeken of inhuren voor jouw feest of evenement? Gerard Joling boeken doe je eenvoudig, makkelijk bij Entertainment-NL.

NIEUWS Gerard Joling
Vergelijkbare artiesten
Vanaf €11.500,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €12.500,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €17.950,- Excl. BTW en BUMA

Boeking aanvragen voor Gerard Joling

Check beschikbaarheid van Gerard Joling