Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Snollebollekes aan:




    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: Op aanvraag
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig, pop
  • Prijs: Op aanvraag

  Snollebollekes boeken doe je bij Entertainment-NL

  Snollebollekes boeken doe je nu bij Entertainment-NL. Snollebollekes is in 1985 geboren onder de rook van Oirschot. Al van kinds af aan was het duidelijk dat Rob Kemps de showbizz in zou gaan. Zo won hij als peuter verschillende playbackshow met zijn André van Duin imitaties.

  Het begin van Snollebollekes
  Rob Kemps is ontdekt toen hij programma’s maakte bij BNN en ontmoette vervolgens Jurjen Gofers (Radio Veronica) en DJ Maurice (Nederland’s bekendste feest DJ). Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de act Snollebollekes geboren.
  Hun eerste hit Vrouwkes is in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year” en won de BumaNL Award voor Beste Single. Deze klapper werd gevolgd door de hit Snollebolleke. Deze kwam zelfs bovenaan de Belgische chart terecht ging de geschiedenis in als de carnavalskraker van 2014!

  Het succes van Snollebollekes
  De naam Snollebollekes was gevestigd en de ene na de andere feesthit volgde, zoals Bam Bam (Bam), Feestmuts en de beukers Springen Nondeju en De Vloer is Lava. De knaller Links Rechts is nog steeds één van de hoogtepunten van menig festival! Begin 2017 bracht Snollebollekes alle hits en de polonaise knaller ‘Hoempapa’ uit op het album …En Door. De teller van hun hits en clips op internet staan inmiddels op tientallen miljoenen!
  In 2018 kwam de single “Op en Neer” uit en deze werd opgevolgd door een unieke samenwerking met Radio538 DJ’s Coen & Sander voor het Coen und Sander fest. In 2019 wist Snollebollekes iedereen te verbazen door twee keer de Gelredome uit te verkopen en de hele zaal van links naar rechts te laten stuiteren.

  Snollebollekes op jouw feest
  Snollebollekes boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL. Wil je Snollebollekes boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS