Sophie

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Mike Peterson aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: incl. tot 350 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: vanaf € 1.495,- (excl. BTW & BUMA)

  Mike Peterson boeken doe je bij Entertainment-NL

  Op elf jarige leeftijd begon Mike aan zijn zangcarrière, niet wetende dat hij zou opgroeien tot een allround zanger/entertainer. Het begon allemaal met ‘af en toe’ een paar liedjes zingen tijdens de pauze van andere artiesten. Toen Mike dertien was werd hij gevraagd voor zijn eerste televisieshow “de Bart Boos show” van de helaas overleden Bart de Graaf.

  Daarnaast werkte Mike hard aan een zangcarrière, ondersteund door zijn vader, die tevens ook zijn geluidsman was. Helaas overleed Mike zijn vader toen Mike vijftien jaar was, en hierdoor wilde Mike stoppen met zingen. Gelukkig besloot Mike na een jaar om toch de draad weer op te pakken. Toen Mike 16 jaar was bracht hij zijn eerste single ‘If I Were A Carpenter’ uit.  Opgenomen met grote namen zoals Mildred Douglas en Bert Meulendijk uit de Nederlandse muziek. Hoewel zijn single heen hit werd, zorgde het wel voor de nodige publiciteit. Met als positieve gevolg dat Mike werd gevraagd voor zijn eerste grote optreden in Nederland in het voorprogramma voor de ‘Soullegende’ Lou Rawls.

  In 2015 deed Mike Peterson mee met het SBS-programma Bloed Zweet en Tranen waar hij uiteindelijk in de finale een derde plek behaalt. Hierdoor krijgt hij landelijke bekendheid en mag hij vijf avonden schitteren in de Johan Cruijff Arena tijdens de halftime show van ‘Toppers in Concert’.

  Mike Peterson boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL

  Wil je Mike Peterson boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS