Sophie

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Chatilla van Grinsven aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: In overleg
  • Prijs: Op aanvraag

  Chatilla van Grinsven boeken doe je bij Entertainment-NL

  Amerika
  Chatilla is in 2008 Communicatiewetenschappen en Journalistiek gaan studeren in Amerika, waar zij daarnaast met een sportbeurs ging basketballen voor het team van de Colorado State University. Toen Chatilla vanwege haar succesvolle basketbalcarrière moest verhuizen naar Philadelphia moest zij ook overstappen naar een andere studie, dit werd International Business.

  Na vijf jaar te hebben gebasketbald in Amerika en met een Bachelor diploma op zak, keert Chatilla in 2013 terug naar Europa om daar haar sportcarrière voort te zetten. Door de jaren heen basketbalt zij bij clubs in o.a. Frankrijk, Spanje, Engeland en Turkije. Chatilla blijft studeren: naast het basketballen studeert zij in die tijd ook nog Politicologie in Londen, waar zij afstudeert in de richting van Human and Animal Rights.

  Sabbatical
  In 2020 neemt Chatilla een sabbatical. Tijdens haar sabbatical besluit Chatilla om weer te gaan studeren, dit keer aan de Toneelacademie waardoor zij zich ook richt op (stunt)acteren. Daarnaast wordt zij ook actief als lijstduwer van de Partij voor de Dieren, waar zij zich tot op heden nog steeds voor inspant.

  Televisiecarrière
  In 2021 doet Chatilla mee aan het populaire televisieprogramma De Verraders (RTL4). Samen met Samantha Steenwijk wint zij het eerste seizoen. Voor Chatilla smaakt dit naar meer en daarom gaat zij in augustus 2021 ook de uitdaging aan in De Alleskunner VIPS (SBS6). Chatilla is steeds meer op televisie te zien, waaronder als sportdeskundige bij Ziggo Sport. In 2022 deed Chatilla mee aan het populaire RTL-programma Expeditie Robinson. Ook schuift Chatilla regelmatig aan bij Shownieuws om het dagelijkse nieuws te bespreken.

  Spreker
  Je kunt Chatilla boeken als (motiverende) spreker. Er zijn veel paralellen tussen professionele teamsport en het bedrijfsleven. Chatilla weet dit op een interactieve en frisse manier over te brengen op haar publiek. Daarnaast is Chatilla natuurlijk dé persoon om te spreken tijdens sportgerelateerde events.

  Wil je Chatilla van Grinsven boeken voor jouw evenement of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS