Karin Bloemen Boeken

Wil je Karin Bloemen boeken of inhuren voor jouw feest of evenement? De zangeres maakt één groot feest van haar optredens, maar kan ook samen met Cor Bakker een intiem optreden aan de piano verzorgen.

Vul de gegevens in onder ‘Aanvragen’ en ontvang vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige info.

Karin Bloemen

Karin Bloemen is een echte allrounder. De zangeres, (stem) actrice en cabaretière weet met haar verschijning en stem zowel grote als kleine zalen te bespelen. Of het nu gaat om een theatershow of een optreden voor een bruiloft, verjaardag, bedrijsfeest of festival, La Bloemen draait haar handen er niet voor om, om van haar optreden één groot feest te maken.

Ook kan Karin Bloemen een ingetogen en gevoelig optreden geven aan de piano samen met Cor Bakker. Jubileum, verjaardag of jubilaris? Karin Bloemen maakt graag een lied op maat.

Karin Bloemen is ook in te huren als trouwambtenaar of als spreker tijdens een congres of seminar.

Karin Bloemen boeken?

Entertainment-NL is het exclusieve boekingskantoor van Karin Bloemen. Karin Bloemen boeken doe je eenvoudig, makkelijk bij Entertainment-NL.

Klik hier om direct de beschikbaarheid van Karin Bloemen te checken. Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige info.

 

Boekingsinformatie

Tijdsduur:

1 x 30 minuten

Geluid:

Inclusief Monitorset

Prijs:

Vanaf €3.950,- Excl. BTW en BUMA

Socials Karin Bloemen

Vragen? Contact Louis

of één van mijn andere
collega's

Een glansrijke carrière in de schijnwerpers

Karin Bloemen’s carrière begon met een sprankelende doorbraak in de jaren 80, waar ze al snel bekendheid kreeg door haar krachtige stem en podiumaanwezigheid, na haar studie aan de Amsterdamse Academie voor Kleinkunst. Sindsdien heeft ze veel ervaring opgedaan in diverse disciplines, van theater en televisie tot aan film en muziek. Ook is Karin stemactrice. Zo heeft ze onder andere voor de Harry Potter films de stem van ‘Mevrouw Wemel’ ingesproken. Op dit moment hoor je Karin Bloemen dagelijks voorbij komen in de commercials op radio en tv voor drogisterijketen Trekpleister.

Haar optredens in solovoorstellingen zoals ‘Overgang’ en ‘La Bloemen’ zijn legendarisch geworden vanwege hun ongeëvenaarde combinatie van humor, emotie en pure entertainmentwaarde. Met een repertoire dat zich uitstrekt van hartverscheurende ballads tot opzwepende cabaretnummers, weet Karin Bloemen altijd de juiste snaar te raken bij haar publiek in het theater.

Het afgelopen jaar vierde Karin Bloemen haar veertigjarige jubileum, met een theatershow samen met het Metropole Orkest. Naast het theater is Karin Bloemen ook een graag geziene gast bij televisieprogramma’s. Zo deed ze mee aan Maestro en wist Karin, goede vriend Gerard Joling om te tuin te lijden tijdens The Masked Singer, met haar karakter als het lieveheersbeestje. Ook was Karin pannellid bij Secret Duets. Maar het draait niet alleen om haar artistieke talent. Karin Bloemen is ook een ware professional die elke gelegenheid met klasse en elegantie benadert. Haar toewijding aan haar vak en het vermogen om zich aan te passen aan verschillende situaties maken het boeken Karin Bloemen, een betrouwbare keuze voor elk evenement.

Karin Bloemen boeken

Of het nu een bedrijfsfeest, gala-avond, jubileumviering, bruiloft of verjaardag is, Karin Bloemen brengt een onmiskenbare flair en magie die de gasten nog lang zullen bijblijven. Het repertoire van Karin Bloemen is af te stemmen op het specifieke thema en de doelgroep van jouw bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, huwelijksfeest of andere gelegenheid. Het repertoire van Karin Bloemen is uiterst divers en omvat een breed scala aan muziekstijlen, variërend van cabaret en jazz tot pop. Ook kan in overleg de juiste selectie van nummers gemaakt worden die passen bij de sfeer en de verwachtingen van jouw event. Karin Bloemen boeken voor jouw event? Karin Bloemen boeken doe je eenvoudig, makkelijk bij Entertainment-NL.

NIEUWS Karin Bloemen
Vergelijkbare artiesten

Boeking aanvragen voor Karin Bloemen

Check beschikbaarheid van Karin Bloemen