Karin Bloemen Boeken?

Wil je Karin Bloemen boeken of inhuren voor jouw feest of evenement? De zangeres maakt één groot feest van haar optredens, maar kan ook samen met Cor Bakker een intiem optreden aan de piano verzorgen.

Vul de gegevens in onder ‘Aanvragen’ en ontvang vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige info.

Karin Bloemen
Karin Bloemen is een echte allrounder. De zangeres, (stem) actrice en cabaretière weet met haar verschijning en stem zowel grote als kleine zalen te bespelen. Of het nu gaat om een theatershow of een optreden voor een bruiloft, verjaardag, bedrijsfeest of festival, La Bloemen draait haar handen er niet voor om, om van haar optreden één groot feest te maken.

Ook kan Karin Bloemen een ingetogen en gevoelig optreden geven aan de piano samen met Cor Bakker. Jubileum, verjaardag of jubilaris? Karin Bloemen maakt graag een lied op maat.

Karin Bloemen is ook in te huren als trouwambtenaar of als spreker tijdens een congres of seminar.

Karin Bloemen boeken?
Entertainment-NL is het exclusieve boekingskantoor van Karin Bloemen. Karin Bloemen boeken doe je eenvoudig, makkelijk bij Entertainment-NL.

Klik hier om direct de beschikbaarheid van Karin Bloemen te checken. Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige info.

 

Boekingsinformatie

Tijdsduur:

1 x 30 minuten

Geluid:

Inclusief Monitorset

Prijs:

Vanaf €3.950,- Excl. BTW en BUMA

Socials Karin Bloemen

Vragen? Contact Glenn

of één van mijn andere
collega's
NIEUWS Karin Bloemen
Vergelijkbare artiesten

Boeking aanvragen voor Karin Bloemen

Check beschikbaarheid van Karin Bloemen