Ruth Jacott Boeken

Wil je Ruth Jacott boeken of inhuren voor jouw feest of evenement? Vul de gegevens in onder ‘Aanvragen’ en ontvang vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

Ruth Jacott
Ruth Jacott is al sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. We kennen Ruth Jacott van haar fantastische prestatie op het Eurovisie Songfestival, waar zij met het nummer Vrede een 6e plaats wist te bemachtigen.  Met hits als Hartslag, Leun Op Mij, Ik Ga Door en Blijf Bij Mij heeft zij zich recht in de harten van Nederland gezongen.

Ruth Jacott komt het beste tot haar recht op een podium. Door haar enorme ervaring en met haar prachtige stemgeluid trakteert ze elk publiek op een schitterende show. Haar repertoire is zeer divers en heel herkenbaar.

Ruth Jacott boeken?
Ruth Jacott boeken doe je bij Entertainment-NL. Wil je Ruth Jacott boeken voor jouw verjaardag, bruiloft bedrijfsfeest of festival?

Klik hier om direct de beschikbaarheid van Ruth Jacott te checken. Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

 

Boekingsinformatie

Tijdsduur:

1 x 30 minuten

Geluid:

Inclusief Monitorset

Prijs:

Vanaf €5.950,- Excl. BTW en BUMA

Socials Ruth Jacott

Vragen? Contact Glenn

of één van mijn andere
collega's
Vergelijkbare artiesten
Vanaf €8.995,- Excl. BTW en BUMA

Boeking aanvragen voor Ruth Jacott

Check beschikbaarheid van Ruth Jacott