Jeffrey Parmentier Boeken

Wil je Jeffrey Parmentier boeken of inhuren als trompettist voor jouw feest of evenement? Vul de gegevens in onder ‘Aanvragen’ en ontvang vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

Jeffrey Parmentier
Jeffrey Parmentier is begonnen als DJ-DJEFF en hij groeide al snel uit tot een grote naam in de uitgaanswereld. De optredens van Jeffrey Parmentier variëren van grote festivals, verjaardagen, bruiloften en bedrijfsfeesten tot aan intieme gelegenheden zoals uitvaarten en Dodenherdenkingen.

De energieke en enthousiaste Jeffrey Parmentier weet met zijn muzikale trompet en ervaring bij ieder optreden de juiste noot te raken. De veelzijdigheid van Jeffrey Parmentier is zeker de moeite waard om in de gaten te houden.

Trompettist boeken?
Jeffrey Parmentier als trompettist boeken doe je bij Entertainment-NL. Wil je Jeffrey Parmentier boeken voor jouw verjaardag, bedrijfsfeest of festival?

Klik hier om direct de beschikbaarheid van Jeffrey Parmentier te checken. Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

Boekingsinformatie

Tijdsduur:

1 x 30 minuten

Geluid:

Inclusief Monitorset

Prijs:

Vanaf €1.295,- Excl. BTW en BUMA

Socials Jeffrey Parmentier

Vragen? Contact Louis

of één van mijn andere
collega's
Vergelijkbare artiesten
Vanaf €1.495,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €1.995,- Excl. BTW en BUMA
Op aanvraag (excl. BTW en BUMA)
Op aanvraag (excl. BTW en BUMA)

Boeking aanvragen voor Jeffrey Parmentier

Check beschikbaarheid van Jeffrey Parmentier