Trijntje Oosterhuis Boeken

Wil je Trijntje Oosterhuis boeken of inhuren voor jouw feest of evenement? Vul de gegevens in onder ‘Aanvragen’ en ontvang vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

Trijntje Oosterhuis
Trijntje komt uit een muzikaal gezin. Samen met haar broer Tjeerd richt ze begin jaren negentig de band Total Touch op. Haar echte doorbraak komt pas nadat Trijntje de Amsterdam ArenA opent met haar single ‘De Zee’. Niet veel later werd de tweede single ‘Somebody Else’s Lover’ een grote hit in Nederland.

In de jaren die volgen ontpopt Trijntje tot één van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Ze zingt net zo makkelijk een popnummer met Total Touch, als een Nederlandstalig duet met Marco Borsato, soulnummers van Stevie Wonder, maar ook jazzstandards. Vanaf 2001 gaat ze verder als soloartiest en was jaren één van de Ladies van Ladies of Soul.

Trijntje Oosterhuis boeken?
Trijntje Oosterhuis boeken doe je bij Entertainment-NL. Wil je Trijntje Oosterhuis boeken voor jouw verjaardag, bedrijfsfeest of festival?

Klik hier om direct de beschikbaarheid van Trijntje Oosterhuis te checken. Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

 

Boekingsinformatie

Tijdsduur:

1 x 30 minuten

Geluid:

Inclusief Monitorset

Prijs:

€9.975,- Excl. BTW en BUMA

Socials Trijntje Oosterhuis

Vragen? Contact Glenn

of één van mijn andere
collega's
Vergelijkbare artiesten
Vanaf €6.950,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €8.995,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €4.995,- Excl. BTW en BUMA.

Boeking aanvragen voor Trijntje Oosterhuis

Check beschikbaarheid van Trijntje Oosterhuis