Quido van de Graaf Boeken

Wil je Quido van de Graaf boeken of inhuren voor jouw feest of evenement? Vul de gegevens in onder ‘Aanvragen’ en ontvang vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

Quido van de Graaf
De eerste single van Quido van de Graaf (“Pluk de dag”) kwam uit onder grote belangstelling in Scheveningen. Dat smaakte naar meer en dus is Quido van de Graaf gaan werken aan zijn repertoire. Vele singles volgen zoals ”Jij Hebt Gelogen”, “Laat ze maar praten”, “Morgen is van mij”, “Zo alleen” en “Jij bent het leven voor mij”. Met het nummer  ‘Geef me vannacht’ zet Quido van de Graaf definitief zijn nieuwe artiestennaam neer. Hij wordt Paradeplaat bij SterrenNL en Hollandse Nieuwe bij RadioNL. Van ieder optreden maakt hij een feest en zet de hele tent op zijn kop. 

Quido van de Graaf boeken?
Quido van de Graaf boeken doe je bij Entertainment-NL. Wil je Quido van de Graaf boeken voor jouw verjaardag, bedrijfsfeest of festival?

Klik hier om direct de beschikbaarheid van Quido van de Graaf te checken. Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

Boekingsinformatie

Tijdsduur:

1 x 30 minuten

Geluid:

Inclusief Monitorset

Prijs:

Vanaf €1.995,- Excl. BTW en BUMA

Socials Quido van de Graaf

Vragen? Contact Glenn

of één van mijn andere
collega's
Vergelijkbare artiesten
Vanaf €1.495,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €1.995,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €1.795,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €1.295,- Excl. BTW en BUMA

Boeking aanvragen voor Quido van de Graaf

Check beschikbaarheid van Quido van de Graaf