Chatilla van Grinsven Boeken

Wil je Chatilla van Grinsven boeken of inhuren? Vul de gegevens in onder ‘Aanvragen’ en ontvang vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

Chatilla van Grinsven
Chatilla is in 2008 Communicatiewetenschappen en Journalistiek gaan studeren in Amerika, waar zij daarnaast met een sportbeurs ging basketballen voor het team van de Colorado State University.  Na vijf jaar te hebben gebasketbald in Amerika en met een Bachelor diploma op zak, keert Chatilla in 2013 terug naar Europa om daar haar sportcarrière voort te zetten. Door de jaren heen basketbalt zij bij clubs in o.a. Frankrijk, Spanje, Engeland en Turkije. Chatilla blijft studeren: naast het basketballen studeert zij in die tijd ook nog Politicologie in Londen, waar zij afstudeert in de richting van Human and Animal Rights.

Na haar sportcarrière is Chatilla zich gaan richten op het bedrijfsleven. Er zijn veel paralellen tussen professionele teamsport en het bedrijfsleven. Chatilla weet dit op een interactieve en frisse manier over te brengen op haar publiek.

Chatilla van Grinsven boeken?
Chatilla van Grinsven inhuren als spreker doe je bij Entertainment-NL. Wil je Chatilla van Grinsven inhuren voor jouw congres of senimar? Klik hier om direct de beschikbaarheid van Chatilla van Grinsven te checken. Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

Boekingsinformatie

Prijs:

Op Aanvraag (excl. BTW en BUMA)

Socials Chatilla van Grinsven

Vragen? Contact Glenn

of één van mijn andere
collega's
NIEUWS Chatilla van Grinsven
Vergelijkbare artiesten
Vanaf €3.950,- Excl. BTW en BUMA

Boeking aanvragen voor Chatilla van Grinsven

Check beschikbaarheid van Chatilla van Grinsven