Yves Berendse brengt nieuwe single ‘Je Geeft Me’ uit

Yves Berendse heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd ‘Je Geeft Me’. Het nummer is geschreven voor, niet alleen zijn eigen, maar alle moeders als teken van waardering.

De single betekent veel voor Yves en hij is er daarom ook erg trots op: ”Toen ik deze track voor het eerst hoorde was ik meteen verkocht. Ik heb een bijzonder goede band met mijn moeder. Op het schrijverskamp wist ik direct: ‘dit hoort bij mij’. Het nummer is met hart en ziel gemaakt zonder te weten in wat voor rare periode we terecht zouden komen. Daardoor heeft het lied voor mij nog meer lading gekregen“.

Er is ook een prachtige videoclip gemaakt bij de single die laat zien hoe goed de band tussen moeder en kind kan zijn. De video vertelt het verhaal van het herkenbare voor moeders; het altijd willen klaarstaan voor je kinderen. ‘Je Geeft Me’ is vanaf nu overal te beluisteren.

‘Je Geeft Me’ van Yves Berendse