Concert Yves Berendse in Caprera

Na zijn allereerste concert in Theater Tuschinski in Amsterdam (2018) stond Yves Berendse eind mei voor zijn tweede concert in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Voor de geboren Zandvoorter was het als thuiskomen: “het was een geweldige avond, een soort homecoming-concert als je het mij vraagt. Vroeger fietste ik vaak langs Caprera, maar nooit gedacht dat ik hier ooit een concert zou geven!”.

Het concert
Caprera vormde door haar unieke en sfeervolle locatie een geweldige basis voor het concert van Yves en zijn liveband. De 1300 aanwezige mensen zongen zijn eigen nummers als ‘Zin In Jou’, ‘Als Ze Danst’ en ‘Net Als Domino’ luidkeels mee. Ook zijn nieuwste single ‘Dicht Bij Mij’, welke Yves eind april uitbracht, kon natuurlijk niet ontbreken. De nummers werden afgewisseld met persoonlijke verhalen en de nodige humor, wat zorgde voor een leuke en ontspannen show.

Gevestigde naam
De winnaar van de Buma Talent Award heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een vaak en graag geziene gast op de Nederlandse podia. Met een succesvol album en diverse hits op zijn naam is Yves Berendse een gevestigde naam. Ook Yves zijn dynamische performance zorgt ervoor dat hij zijn plaats tussen de grote namen van het Nederlandse lied inmiddels ruimschoots heeft verdiend: iets wat Yves zeker heeft laten zien tijdens zijn concert in Caprera.

Aftermovie
Ben je benieuwd geworden naar het concert van Yves? Bekijk dan hier de aftermovie en krijg een sfeerimpressie.

Yves Berendse boeken?
Wil je Yves Berendse boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Yves Berendse tijdens zijn concert in Caprera