Samantha Steenwijk Boeken?

Wil je Samantha Steenwijk boeken of inhuren voor jouw feest of evenement? De volkszangeres maakt één groot feest van haar optredens, met voor iedereen bekend repertoire.

Vul de gegevens in onder ‘Aanvragen’ en ontvang vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

Samantha Steenwijk
Samantha Steenwijk is één van Nederlands bekendste volkszangeressen en krijgt grote nationale bekendheid door haar deelname aan The voice of Holland. Haar auditienummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ bereikt binnen no-time de nummer 1 positie in de Nederlandse iTunes hitlijst. Na haar avontuur in the voice of Holland groeit haar populariteit snel en wordt Samantha één van de meest geboekte volkszangeressen van Nederland.

Niet alleen met haar zangkunsten breekt ze door. Ook is ze door haar spontane persoonlijkheid regelmatig op televisie te zien, waaronder Beste Zangers, The Masked Singer en De Verraders.

Samantha Steenwijk boeken?
Entertainment-NL is het exclusieve boekingskantoor van Samantha Steenwijk. Samantha Steenwijk boeken doe je eenvoudig, makkelijk bij Entertainment-NL. Samantha is zeer geschikt om te boeken voor een verjaardag, bedrijfsfeest, feesttent of festival.

Klik hier om direct de beschikbaarheid van Samantha Steenwijk te checken. Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

 

Boekingsinformatie

Tijdsduur:

1 x 30 minuten

Geluid:

Inclusief Monitorset

Prijs:

Vanaf €4.995,- Excl. BTW en BUMA

Socials Samantha Steenwijk

Vragen? Contact Glenn

of één van mijn andere
collega's
NIEUWS Samantha Steenwijk
Vergelijkbare artiesten
Op aanvraag (excl. BTW en BUMA)
Vanaf €1.695,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €2.495 Excl. BTW en BUMA

Boeking aanvragen voor Samantha Steenwijk

Check beschikbaarheid van Samantha Steenwijk