Samantha Steenwijk Boeken

Wil je Samantha Steenwijk boeken of inhuren voor jouw feest of evenement? De volkszangeres maakt één groot feest van haar optredens, met voor iedereen bekend repertoire.

Vul de gegevens in onder ‘Aanvragen’ en ontvang vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

Samantha Steenwijk
Samantha Steenwijk is één van Nederlands bekendste volkszangeressen en krijgt grote nationale bekendheid door haar deelname aan The voice of Holland. Haar auditienummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ bereikt binnen no-time de nummer 1 positie in de Nederlandse iTunes hitlijst. Na haar avontuur in the voice of Holland groeit haar populariteit snel en wordt Samantha één van de meest geboekte volkszangeressen van Nederland.

Niet alleen met haar zangkunsten breekt ze door. Ook is ze door haar spontane persoonlijkheid regelmatig op televisie te zien, waaronder Beste Zangers, The Masked Singer en De Verraders.

Samantha Steenwijk boeken?
Entertainment-NL is het exclusieve boekingskantoor van Samantha Steenwijk. Samantha Steenwijk boeken doe je eenvoudig, makkelijk bij Entertainment-NL. Samantha is zeer geschikt om te boeken voor een verjaardag, bedrijfsfeest, feesttent of festival.

Klik hier om direct de beschikbaarheid van Samantha Steenwijk te checken. Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

 

Boekingsinformatie

Tijdsduur:

1 x 30 minuten

Geluid:

Inclusief Monitorset

Prijs:

Vanaf €4.995,- Excl. BTW en BUMA

Socials Samantha Steenwijk

Vragen? Contact Glenn

of één van mijn andere
collega's

De weg naar artistiek succes

Samantha Steenwijk, geboren op 12 april 1986 in Voorburg, is een Nederlandse zangeres die in de Nederlandse muziekwereld steeds meer weerklank vindt. Haar muzikale reis begon op 16-jarige leeftijd toen ze haar allereerste talentenjacht won in Den Haag. Deze overwinning leidde tot optredens in cafés en op 23-jarige leeftijd bracht ze haar eerste single uit. Intussen heeft Samantha meerdere single’s uitgebracht en word ze geboekt op veel evenementen.

Een kantelpunt in haar carrière was de overstap naar het management van Gerard Joling, die haar adviseerde om deel te nemen aan ‘The Voice of Holland’. Hoewel Samantha al zong, was het moeilijk voor haar om bekendheid te krijgen als volkszangeres. Met haar vertolking van ‘Ik Leeft Mijn Eigen Leven’ (André Hazes) tijdens de blind audition van ‘The Voice’ en de druk op de rode knop van Anouk, veranderde alles. Het kantelpunt was bereikt, waardoor ze met haar nieuwe team, verder kon bouwen aan haar carrière. Haar eerdere optredens in kroegjes legden een basis; ze leerde daar hoe ze elk publiek kon meekrijgen. ‘The Voice’ opende echter de deuren naar grotere podia en markeerde het echte begin van haar professionele reis in de muziek- en televisiewereld.

Samantha’s inspiratie voor muziek is veelzijdig. Haar liefde voor zingen is onmiskenbaar, maar ze haalt ook kracht uit haar bewondering voor artiesten zoals Tina Turner. De dynamiek en kracht van Tina’s optredens dienen als een bron van energie voor Samantha. Maar ook voelt Samantha zich thuis in het genre volksmuziek, iets wat Samantha namelijk siert.

Naast haar passie voor muziek, verschijnt ze regelmatig op televisie. Zo was ze te zien als vaste gast bij Secret Duets. Ook was Samantha te zien in The Masked Singer, waar zij het karakter van de kameleon was en in de halve finale stond. Maar het hoogtepunt van de televisieprogramma’s waren toch wel Dancing with the stars en de Verraders die ze bovendien beide heeft gewonnen.

Samantha Steenwijk boeken

Samantha is te boeken voor openbare evenementen, maar ook voor besloten optredens zoals, een bedrijfsfeest, een huwelijk, een verjaardag of een doop. Tijdens haar optreden zorgt zij dat het dak er af gaat en het één groot feest is. Samantha Steenwijk boeken voor jouw event? Samantha Steenwijk boeken doe je eenvoudig, makkelijk bij Entertainment-NL.

NIEUWS Samantha Steenwijk
Vergelijkbare artiesten
Op aanvraag (excl. BTW en BUMA)
Vanaf €1.695,- Excl. BTW en BUMA
Vanaf €2.495 Excl. BTW en BUMA

Boeking aanvragen voor Samantha Steenwijk

Check beschikbaarheid van Samantha Steenwijk