Rolf Sanchez Boeken

Wil je Rolf Sanchez boeken of inhuren voor jouw feest of evenement? Vul de gegevens in onder ‘Aanvragen’ en ontvang vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

Rolf Sanchez
Rolf Sanchez is niet meer weg te denken bij de Nederlandse radio- en televisiestations, maar wat niet iedereen weet is dat hij al eerder wereldwijd succes had in Latijns-Amerika. Op social media kreeg hij bekendheid door het dansje op zijn zomerse nummer 1-hit ‘Más Más Más’. En nog steeds scoort Rolf Sanchez de ene na de andere hit. Tijdens zijn optredens brengt Rolf Sanchez altijd veel energie met zich mee. Hij blaast het publiek omver met zijn vocale kunsten en laat iedereen dansen als echte latino’s en latina’s. Zoals hij zelf graag zegt is ieder optreden ‘een rollercoaster vol emotie’.

Rolf Sanchez boeken?
Rolf Sanchez boeken doe je bij Entertainment-NL. Wil je Rolf Sanchez boeken voor jouw verjaardag, bedrijfsfeest of festival?

Klik hier om direct de beschikbaarheid van Rolf Sanchez te checken. Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

Boekingsinformatie

Tijdsduur:

1 x 30 minuten

Geluid:

Inclusief Monitorset

Prijs:

Op aanvraag (excl. BTW en BUMA)

Socials Rolf Sanchez

Vragen? Contact Glenn

of één van mijn andere
collega's
Vergelijkbare artiesten
Vanaf €12.500,- Excl. BTW en BUMA
Op aanvraag (excl. BTW en BUMA)
Op aanvraag (excl. BTW en BUMA)
Op aanvraag (excl. BTW en BUMA)

Boeking aanvragen voor Rolf Sanchez

Check beschikbaarheid van Rolf Sanchez