Billy Dans Boeken

Wil je Billy Dans boeken of inhuren voor jouw feest of evenement? Vul de gegevens in onder ‘Aanvragen’ en ontvang vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

Billy Dans
Billy Dans is zonder enige twijfel één van de meest succesvolle tekstschrijvers en componisten van dit moment. Billy Dans zijn muziekstijl varieert tussen pop, dance, en hiphop. Hij heeft al vele nummers voor verschillende artiesten geschreven waaronder het nummer Frans Duits van Frans Duijts & Donnie, Bieber van de Kroeg van Mart Hoogkamer & Donnie.

Ook werkt Billy Dans aan zijn eigen carrière als artiest. Hij heeft verschillende singles uitgebracht zoals zijn eigen gouden plaat Ibiza, Beach Vibe, Eiland. Op het podium levert Billy Dans een energieke show met veel interactie met het publiek waarbij hij covers mixed met eigen repertoire.

Billy Dans boeken?
Billy Dans boeken doe je bij Entertainment-NL. Wil je Billy Dans boeken voor jouw verjaardag, bedrijfsfeest of festival?

Klik hier om direct de beschikbaarheid van Billy Dans te checken. Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend de beschikbaarheid, prijs en overige informatie.

Boekingsinformatie

Tijdsduur:

1 x 30 minuten

Geluid:

Inclusief Monitorset

Prijs:

Vanaf €2.495,- Excl. BTW en BUMA

Socials Billy Dans

Vragen? Contact Glenn

of één van mijn andere
collega's
Vergelijkbare artiesten
Op aanvraag (excl. BTW en BUMA)
Op aanvraag (excl. BTW en BUMA)

Boeking aanvragen voor Billy Dans

Check beschikbaarheid van Billy Dans