Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Xander de Buisonjé aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: incl. B- of M-set, Vleugel
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: vanaf €8.500,- (excl. BTW & BUMA)

  Xander de Buisonjé boeken doe je bij Entertainment-NL

  Xander is een artiest, een entertainer, een presentator, maar bovenal een mensenmens. Mensen geven hem inspiratie. Hij geeft ze er onvergetelijke momenten voor terug.

  Volumia!
  We leerden Xander kennen als de frontman van Volumia! Zo schreef hij de Nederlandstalige klassiekers: ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’. Tijdens een memorabele show in 2002 nam Xander afscheid van Volumia in de AFAS Live.

  Successen
  Xander is na 15 jaar, vijf solo-albums, één akoestisch album en een aantal singles nog steeds één van de meest populaire artiesten van Nederland. Met zijn single ‘De Wereld Redden’ bereikte hij de iTunes top 10 en werd zijn tour-album ‘Xander in Concert’ bekroond met een gouden plaat. I
  n 2014 en 2015 gaf Xander een eigen interactieve theatershow ‘Xander Omarmt’. Waarbij de vriendschap van de mensen in het publiek zijn belangrijkste inspiratiebron vormden.

  Grote shows
  In de afgelopen jaren leerde het grote publiek Xander kennen als presentator en TV-persoonlijkheid door de mega-producties als De Vrienden van Amstel Live, Holland Zingt Hazes, The Next Pop Talent en Bloed, Zweet en Tranen.

  Diverse functies
  Sinds kort vervult Xander de rol van coach, producer en Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand. Drie dynamische en energieke manieren om zijn passie voor muziek over te geven aan anderen. Als coach begeleidt hij zowel individuele artiesten als collectieven en als producer is hij onder andere betrokken bij het creatie-proces van Cookhouse.

  Xander boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL. Wil je Xander de Buisonjé boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS