Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
René Froger aan:
  Ik wil graag teruggebeld worden

Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: incl. M-set
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: vanaf €11.500,-

René Froger boeken doe je bij Entertainment-NL

Deze Nederlandse artiest, met internationale faam begon z’n carrière in 1987. De eerste eerste hit kwam in ’88: ’Winter in America’. Nederland en België gingen pas echt uit de bol met het in ’89 uitgebrachte ‘Alles kan een mens gelukkig maken’, een meezinger van formaat. Vanaf dan scoort René Froger de ene hit na de andere.

René Froger in Carré
René Froger, de man die in z’n vaders café begon te zingen, verlegde z’n terrein naar Carré en nog later naar Ahoy.

Na 6 jaar afwezigheid was René Froger in 2016 en 2017 weer helemaal terug in de theaters. En hoe! Uitverkochte zalen en dolenthousiaste reacties! 48 uitverkochte concerten van ’30 Jaar Hits in Concert’ verdeeld over Nederland en België. In de theatershow ‘René Froger 30 jaar Hits in Concert’ trakteerde de populaire zanger zijn publiek op een muzikale belevenis waarin hij terugblikte op 30 jaar tophits. Van Engelstalige powerballads en swingende evergreens tot aan Nederlandstalige meezingers, alle muzikale pareltjes passeerden in dit bijzondere concert de revue.

René Froger met Favorites in Concert
In 2019 verkoopt René Carré uit met zijn theatershow; Favorites in Concert, o.a. met Samantha Steenwijk als gast en vele andere artiesten. Daarnaast is René elk jaar te zien met de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit in de Johan Cruijff ArenA.

René Froger boeken
René Froger is te boeken voor elk evenement en zorgt altijd voor ‘Het feest der herkenning’ waarbij het repertoire ongetwijfeld bij het publiek vele mooie herinneringen op zal roepen. Kortom, een muzikale smaakmaker van de bovenste plank!

René boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL. Wil je René Froger boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Instagram

NIEUWS