Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
René Froger aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: incl. M-set
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: vanaf €11.500,- (excl. BTW & BUMA)

  René Froger boeken doe je bij Entertainment-NL

  Deze Nederlandse artiest, met internationale faam begon z’n carrière in 1987. Zijn eerste hit kwam uit in 1988 met de single ‘Winter in America’. Nederland en België gingen in 1998 pas echt uit hun bol met de single ‘Alles kan een mens gelukkig maken’, een meezinger van formaat. Deze single bestormt de hitlijsten in Nederland en België en staat wekenlang op de eerste plaats. Vanaf dan scoort René Froger de ene hit na de andere.

  René Froger in Carré
  René Froger, de man die in z’n vaders café begon te zingen, verlegde z’n terrein naar Carré en naar Ahoy.

  Na 6 jaar afwezig te zijn was René Froger in 2016 en 2017 weer helemaal terug in de theaters. 48 uitverkochte concerten voor zijn ’30 Jaar Hits in Concert’ verdeeld over Nederland en België. In de theatershow ‘René Froger 30 jaar Hits in Concert’ trakteerde de zanger zijn publiek op een muzikale belevenis waarin hij terugblikte op 30 jaar tophits.

  René Froger met Favorites in Concert
  In 2019 verkoopt René Carré uit met zijn theatershow; Favorites in Concert, o.a. met Samantha Steenwijk als gast en vele andere artiesten. Daarnaast is René elk jaar te zien met de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit in de Johan Cruijff ArenA.

  René Froger boeken
  René Froger is te boeken voor elk evenement en zorgt altijd voor ‘Het feest der herkenning’ waarbij het repertoire ongetwijfeld bij het publiek vele mooie herinneringen op zal roepen. Kortom, een muzikale smaakmaker van de bovenste plank!

  René boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL. Wil je René Froger boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS