Glenn Vervoort

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Karin Bloemen aan:
  Ik wil graag teruggebeld worden

Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: Op aanvraag
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: Op aanvraag

Karin Bloemen boeken doe je bij Entertainment-NL

Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes en bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen. Een optreden van Karin Bloemen is een unieke ervaring. Of het nu gaat om een theatershow of een concert, met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig.

Karin Bloemen op jouw feest
Karin Bloemen is naast haar voorstellingen in het theater beschikbaar voor optredens op besloten evenementen. La Bloemen is een grande diva die echt álles kan op het podium en die gekleed in de mooiste creaties, garant staat voor een spetterend maar vooral origineel optreden.

De vrolijke en enthousiaste Karin is een kameleon in de beste zin van het woord. Karin past haar optreden aan naar de gelegenheid, desgewenst brengt zij cabaret op een smaakvolle manier afgewisseld met herkenbaar muziek-reportoire. Vaak is zij een Dancing Diva, met opzwepende en dansbare muziek, een andere keer is zij een chique Theater Diva. Een optreden van Karin is altijd persoonlijk; zij past ieder optreden aan naar de specifieke gelegenheid. Op speciaal verzoek schrijft Karin zelfs een uniek lied voor de specifieke gelegenheid of een persoonlijke gebeurtenis.

Desgewenst treedt Karin op met haar voltallige “Bloemen-band” voor een avondvullend programma of met Cor Bakker aan de vleugel. Heeft u een verzoeknummer? Laat het haar vooral weten!

Karin Bloemen boeken als zangeres doe je bij Entertainment-NL. Wil je Karin Bloemen boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Instagram

NIEUWS