Vacature | Online Marketing Stagiair(e)

Janine van Rooden Vacatures

Entertainment-NL is een jong en ambitieus boekings- en managementkantoor dat merken als Gerard Joling, Danny de Munk en Samantha Steenwijk vertegenwoordigt. Het team van Entertainment-NL bestaat uit vier jonge professionals die bovengenoemde merken bewaken en verder ontwikkelen.

Entertainment-NL is per februari 2022 op zoek naar een

Online Marketing Stagiair(e) – HBO
40 uur per week

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het commerciële traject (het boekingsproces) binnen Entertainment-NL. Je bent in staat om het gehele boekingsproces te doorlopen. Taken binnen dit proces zijn: het aannemen van de telefoon, agendabeheer, het plaatsen van een optie, het versturen van een optiebevestiging en indien een optie definitief wordt een boekingsovereenkomst en factuur versturen (uiteraard controleert je stagebegeleider alle documentatie voordat je deze verstuurt naar opdrachtgevers en/of de artiest). Met het team zoek je naar mogelijkheden om actief te boeken, nieuwe opdrachtgevers binnen te halen en houd je contact met bestaande opdrachtgevers (klantbinding staat hierbij centraal).

Entertainment-NL beheert een aantal exclusieve merken, waarbij (online) marketing een belangrijke rol speelt. Samen met het team beheer je de social media kanalen van Entertainment-NL, Gerard Joling, Danny de Munk en Samantha Steenwijk. Wekelijks wordt er een basisplanning gemaakt voor de bovengenoemde social media kanalen en worden berichten ingepland. Verder houd je de trends op het gebied van social media nauwlettend in de gaten en je vertaalt deze naar online kansen. Zo zorg je er bijvoorbeeld voor dat er vlogs worden gemaakt door Gerard Joling en indien nodig help je hem met het bedenken van een passend script dat aanslaat bij de doelgroep. Wekelijks spot je alle beelden en maak je samen met het team een verhaallijn. Daarnaast houd je de websites van Entertainment-NL en Gerard Joling actueel door het schrijven blogs en het versturen van nieuwsbrieven. Het is daarom fijn als je basiskennis hebt op het gebied van social media, Photoshop en Final Cut Pro. Ook is het fijn als je in de omgeving van Aalsmeer woont.

Wat bieden wij

  • Een kijk in de wereld van de carrières van een aantal van Nederlands bekendste artiesten;
  • Stagevergoeding aansluitend bij je opleidingsniveau;
  • De ruimte en kennis om jezelf te ontwikkelen in een ambitieus team met veel ervaring.

Reageren

Een motivatiebrief met CV kun je per mail versturen naar Glenn Vervoort: glenn@entertainment.nl.