Online Marketing Stagiair(e) – februari 2024

Entertainment-NL is een jong en ambitieus entertainmentbedrijf, waarbij het organiseren van evenementen, het managen van exclusieve artiesten (Gerard Joling, Samantha Steenwijk, Danny de Munk, Karin Bloemen, Danilo Kuiters en Chatilla van Grinsven), het verzorgen van boekingen tijdens evenementen en het uitbrengen en in de markt zetten van nieuwe muziek tot de dagelijkse werkzaamheden hoort.

Entertainment-NL is per februari 2024 op zoek naar een

Online Marketing Stagiair(e) – HBO
40 uur per week

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het commerciële traject (het boekingsproces) binnen Entertainment-NL. Je bent in staat om het gehele boekingsproces te doorlopen. Taken binnen dit proces zijn: het aannemen van de telefoon, agendabeheer, het plaatsen van een optie, het versturen van een optiebevestiging en indien een optie definitief wordt een boekingsovereenkomst en factuur versturen (uiteraard controleert je stagebegeleider alle documentaties voordat je deze verstuurt naar opdrachtgevers en/of de artiest). Met het team zoek je naar mogelijkheden om actief te boeken, nieuwe opdrachtgevers binnen te halen, websites up-to-date te houden en onderhoud je contact met bestaande opdrachtgevers (klantbinding staat hierbij centraal). Scriptie schrijven, lekker meewerken en daarna doorstromen naar je eerste baan? Tijd om alle kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie, in praktijk te brengen? Denk dan eens aan Entertainment-NL. Of je nu zelf een onderwerp hebt of een onderwerp dat wij hebben wilt oppakken, bij Entertainment-NL hebben we de ruimte voor een scriptie/afstudeerstage.

Entertainment-NL beheert een aantal exclusieve merken, waarbij (online) marketing een belangrijke rol speelt. Samen met het team beheer je de social media kanalen van Entertainment-NL en de exclusieve artiesten. Wekelijks wordt er een basisplanning gemaakt voor de bovengenoemde social media kanalen en worden berichten ingepland. Verder houd je de trends op het gebied van social media nauwlettend in de gaten en je vertaalt deze naar online kansen. Zo zorg je er bijvoorbeeld voor dat er vlogs worden gemaakt door Gerard Joling en indien nodig help je hem met het bedenken van een passend script dat aanslaat bij de doelgroep. Wekelijks spot je alle beelden en maak je samen met het team een verhaallijn. Daarnaast houd je de websites actueel door het schrijven van blogs en het versturen van nieuwsbrieven. Het is daarom fijn als je basiskennis hebt op het gebied van social media (Facebook, Instagram, YouTube, TikTok), Photoshop en Final Cut Pro. Ook is het belangrijk dat je in de omgeving van Aalsmeer woont.

Wat bieden wij

  • Een kijk in de wereld van de carrières van een aantal van Nederlands bekendste artiesten;
  • Stagevergoeding aansluitend bij je opleidingsniveau;
  • De ruimte en kennis om jezelf te ontwikkelen in een ambitieus team met veel ervaring;
  • Een variërende functie binnen een organisatie die continu in beweging is;
  • Een professionele werkomgeving en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen.

Reageren

Een motivatiebrief met CV kun je per mail versturen naar Louis Wibier: info@entertainment.nl