Ook Gerard Joling zingt Hazes

Maud Zeeman Artiest, Exclusieve Artiest, Algemeen, Gerard Joling

Ook Gerard Joling zingt Hazes
Ook Gerard Joling staat in maart op de spectaculaire stage van de concertreeks Holland Zingt Hazes. Gerard deed in 2014 al een keer mee en denkt daar met enorm veel plezier aan terug. Gerard Joling: “Het is bij Holland Zingt Hazes altijd één groot feest. De muziek van Hazes zit in ieders hart en met een volle Ziggo Dome vier ik dat feest graag weer mee!”.

Blijf bij mij
Joling herinnert André Hazes als een “intens lieve man”, zegt hij. “Ik mocht langskomen toen hij zich vlak voor de laatste serie optredens had afgezonderd in een hotel. Ik heb zelden iemand zo zenuwachtig gezien!”.

In 2007, 3 jaar na het overlijden van de volkszanger, nam Gerard postuum het duet Blijf bij mij op. “Ik zong de tape in op een toon lager dan normaal. We stonden 13 weken op nummer 1. Er werden 900.000 exemplaren van verkocht! Zo jammer dat hij dat niet meer heeft meegemaakt”.

Hazes Concertreeks
Holland Zingt Hazes is een jaarlijks terugkerende concertreeks waarbij de hits van André Hazes centraal staan. Nederland houdt onophoudelijk van André Hazes en zijn muziek is exact 15 jaar na zijn overlijden nog steeds onsterfelijk. Hazes is van iedereen en voor iedereen. Holland Zingt Hazes heeft de afgelopen zeven edities in totaal al bijna 500.000 bezoekers een onvergetelijke avond bezorgd. Bij elk concert zingen 15.000 bezoekers zijn hits uit volle borst mee. Naast de concerten op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart, waarvan 14 maart bijna uitverkocht is, is er een extra concert toegevoegd op zaterdag 7 maart 2020. Tickets zijn te koop via: www.hollandzingthazes.nl.