Gerard Joling jurylid bij The Masked Singer

Maud Zeeman Artiest, Exclusieve Artiest, Algemeen, Gerard Joling

Al een tijdje is bekend dat Gerard Joling een exclusief contract heeft getekend bij RTL. De zanger gaat twee jaar lang bij de zender werken en de opnames van zijn eerste klus zijn in volle gang: jurylid tijdens het nieuwe programma The Masked Singer.

The Masked Singer verovert op dit moment de hele wereld. Dit najaar is ons koude kikkerlandje aan de beurt. Het van origine Koreaanse tv-format is o.a. een enorme hit op de Amerikaanse zender FOX; het is daar de best bekeken tv-show in zeven jaar. Maar ook in Duitsland en Korea verbreekt The Masked Singer alle records en dus kan Nederland natuurlijk niet achterblijven. In het programma gaat Gerard samen met zijn mede-juryleden, Carlo Boszhard, Buddy Vedder en Loretta Schrijver en het publiek op zoek naar de identiteit van de bekende personen die vermomd optreden in de studio. Ruben Nicolai neemt de presentatie van de nieuwe muzikale tv-show op zich.

Voor de zanger is het een nieuwe mijlpaal in zijn carrière bij RTL: “Een geweldige eer de komende jaren voor RTL aan de slag te gaan, ik werk al lang met veel plezier met ze samen. RTL stelt me prachtige programma’s in het vooruitzicht, maar The Masked Singer heeft voor mij de doorslag gegeven. Een mooi contract met mooie plannen voor de toekomst.”

The Masked Singer is vanaf vrijdag 27 september te zien bij RTL 4.

Logo 'The Masked Singer'

Logo ‘The Masked Singer’