Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Wolter Kroes aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: incl. B- of M-set
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: vanaf €5.950,- (excl. BTW & BUMA)

  Wolter Kroes boeken doe je bij Entertainment-NL

  Dat Wolter Kroes een geboren muzikant is, bleek al toen hij op zijn vijfde begon met drummen. Zijn zangcarrière startte toen hij op zijn twintigste een talentenjacht won. Hij maakte van zingen zijn werk en begon op te treden op verschillende plaatsen. Paar jaar later kreeg hij zijn eerste platencontract aangeboden.

  Succes Wolter Kroes

  Wolter Kroes bracht in 1989 zijn eerste single ‘Ik mis je elke dag een beetje meer’ uit. In 1995 brak hij pas echt door toen hij een hit scoorde met zijn single ‘Laat me los’. Dit nummer was afkomstig van het gelijknamige album waar hij ook een duet met Willeke Alberti zong. Het album ‘Laat me los’ werd een grote hit succes en stond wekenlang in de Album Top 100.

  Wolter Kroes had de smaak te pakken en bracht meer grote hits uit. Met ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ scoorde hij in 2000 een grote hit. In 2009 haalde hij met ‘Sjalalala’ de top 10 van de Single Top 100. In 2008 scoorde Wolter Kroes met het nummer ‘Viva Hollandia’ zijn eerste nummer-1 hit . ‘Viva Hollandia’ bracht hij uit ter ere van het EK-voetbal in Zwitserland en Oostenrijk. Een nummer wat nog steeds een favoriet is onder de Nederlandse voetbalfans.  In 2014 bereikte Wolter weer een nummer-1 positie in de Single Top 100 met het nummer ‘Ik ben je prooi’.

  Jubileum Wolter Kroes

  In het najaar van 2016 kwam zijn album ‘Formidabel’ uit. Op dit album wordt hij begeleid door een volledig orkest en steekt hij grote klassiekers in een nieuw jasje, namelijk met een Nederlandse tekst. In 2019 vierde Wolter de mijlpaal van 30 jaar in het vak met een uitverkocht concert in Carré en aanvullend een groots concert in AFAS Live. Ondertussen bracht hij ook  zijn nieuwste album ‘We gaan nog even door’ uit.

  Wolter Kroes boeken voor een optreden

  Optreden doet Wolter Kroes maar al te graag. Door het hele land geeft hij jaarlijks tot wel 300 shows. Hij is al jaren een van de meest geboekte artiesten van het land met uitverkochte shows in o.a. Ahoy en de AFAS Live. Ook was hij al twee keer te zien met een eigen show in de Nederlandse theaters.

  Wolter boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL. Wil je Wolter Kroes boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS