Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Tino Martin aan:
  Ik wil graag teruggebeld worden

Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: incl. tot 150 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: Op aanvraag

Tino Martin boeken doe je bij Entertainment-NL

Het is 1998, Tino Martin is dan pas 14 jaar. Hij komt voor de eerste keer in aanraking met het artiestenvak in de strandtent van zijn oom en tante. De band die de avond muzikaal verzorgt vraagt hem op de planken. Tino zingt een nummer mee en vanaf dat moment is er bij hem geen twijfel meer mogelijk: dit wil hij de rest van zijn leven doen.

Meest geboekte artiest van 2015
In 2013 tekent Tino Martin een contract bij Studio One, resulterend in het nummer ‘Doe wat je wil’. In 2014 brengt hij 3 singles uit: ‘De gevierde man’, ‘Mijn vriend’ en ‘Jij liet me vallen’. In oktober 2015 gaf hij twee uitverkochte concerten in Amstelveen en werd zijn eerste album ‘Jij liet me vallen’ gereleased. Het album stond wekenlang in de Album Top 100 en zijn singles werden miljoenen keren bekeken en gestreamd op YouTube en Spotify. Met 400 optredens mag hij zich de meest geboekte artiest van 2015 noemen.

Uitverkochte Ziggo Dome
Begin 2016 kreeg hij een Edison voor zijn album ‘Jij liet me vallen’. In mei 2016 trad hij op in de Heineken Music Hall en werd de single ‘Later als ik groter ben’ uitgebracht. Op 10 juni 2017 stond Tino Martin in een uitverkochte Ziggo Dome voor ruim 15.000 fans. Tijdens deze show bracht hij o.a. het nummer ‘Laat me leven’ samen met Gerard Joling ten gehore. Ook in 2018 staat Tino weer in een uitverkocht Ziggo Dome en brengt hij het album ‘Thuis komen pas de tranen’ uit, wat zijn meest persoonlijke album tot nu toe is.

Olympisch Stadion
Momenteel tourt Tino met zijn theatershow ‘Liefde en Geluk’ door Nederland. En in juni 2019 gaf hij opnieuw een groots concert, deze keer in het Amsterdamse Olympisch Stadion waar hij o.a. zijn nieuwe hit ‘Zij weet het’ samen met Glen Faria ten gehore bracht.

Tino Martin boeken
Tino boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL. Wil je Tino Martin boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Instagram

NIEUWS