Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Thomas Berge aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: inclusief M- of A-set
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: vanaf €2.995,- (excl. BTW & BUMA)

  Thomas Berge boeken doe je bij Entertainment-NL

  Het is bijna niet te geloven, maar ondanks zijn jonge leeftijd is zanger Thomas Berge intussen al meer dan 15 jaar actief in de (inter-)nationale muziekindustrie. Een bijzonder succesvol parcours met vallen en opstaan, met professioneel maar ook privé hoge pieken en diepe dalen. Hij heeft in zowat elke zaal van Nederland al eens gestaan en is door de jaren heen uitgegroeid tot een entertainer pur sang.

  Jong begonnen
  Thomas Berge begon al op twaalfjarige leeftijd met zijn professionele zangcarrière: hij nam de single ‘Mijn Luchtballon’ op, welke 800.000 keer werd verkocht. Daarna volgde nummers als ‘De Wereld Ben Jij’, De Stem van mijn Hart’ en ‘Ieder Moment’.

  Televisie
  Naast het zingen hield Thomas zich ook bezig met televisie. In 2007 was hij te zien in de programma’s ‘Sterren Dansen op het IJs’ en ‘Just the Two of Us’. Dit sloeg aan bij de kijker, want in 2008 kreeg hij zijn eigen realitysoap op Nederland 1. Ook gaf hij in dat jaar twee uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall. In september 2019 is Thomas Berge één van de kandidaten in het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Robinson’ op RTL.

  Beste Zangers 
  In 2009 deed Thomas mee aan het programma ‘Beste Zangers’, waarbij hij hits zong van onder andere Gordon en Danny de Munk. De cover die Thomas deed van het nummer ‘Kon ik maar even bij je zijn’ van Gordon werd een hit. Hij kwam op nummer één te staan in de Single Top 100 en bereikte een gouden status.

  Nieuw materiaal
  Na een periode van muzikale bezinning werkte Thomas de afgelopen periode aan nieuw materiaal. Dat deed hij in alle stilte samen met producer Gordon Groothedde. Met zijn nieuwe single ‘Laten Gaan’ doorbreekt hij de stilte. NPO Radio 2 DJ Bart Arens draaide de plaat, zonder te vertellen van wie hij was, een week lang op de radio. Thomas zei hier zelf het volgende over: “Ik vond het te gek dat Bart voorbij mijn muzikale verleden wilde kijken en net zoals de rest van het team mee de sprong nam”. De single is, naar eigen zeggen, één van de meest persoonlijke nummers die hij ooit heeft gemaakt: “De single gaat over een sterk verlangen, terwijl je weet dat je allebei van de verboden vrucht aan het eten bent. Iets waar veel mensen zich ongetwijfeld in herkennen”.

  Nieuw imago
  Thomas omschrijft zichzelf tegenwoordig als ‘de nieuwe Thomas Berge’: “Een nieuwe artiest die wat uitdagends losmaakt en taboes doet ontketenen”.

  Thomas boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL. Wil je Thomas Berge boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS