Sophie

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Sharon Doorson aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: op aanvraag.
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: op aanvraag.

  Sharon Doorson boeken doe je bij Entertainment-NL

  Toen Sharon 6 jaar was won zij de Henny Huisman’s Mini-playback show. Dit was niet de laatste talentenjacht waar Sharon aan meedeed. In 2004 was zij te zien het SBS-programma ‘Popstars: The Rivals’. Tijdens Popstars werd ze onderdeel van de meidengroep Raffisch. Bij deze meidengroep scoorde Sharon haar eerste nummer 1 hit; ‘Plaything’. In 2006 ging Raffisch uit elkaar.

  Sharon besloot toen om te studeren in het Conservatorium in Rotterdam. Toen ze haar studie had afgerond deed ze mee aan het tweede seizoen van ‘The Voice of Holland’. Ze behaalde de halve finale en bracht in de tussentijd haar debuutsingle uit. Haar debuutsingle ‘Fail in Love’ werd een gouden plaat. Ook haar tweede single ‘High On Your Love’ werd goed ontvangen. In 2015 bracht ze haar single ‘Electrify’ uit en het nummer ‘Something Beautiful’. Haar lied ‘Something Beautiful’ werd benoemd tot Alarmschijf.

  Sharon boeken als zangeres doe je bij Entertainment-NL.

  Wil je Sharon Doorson boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


  NIEUWS