Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Ruben Annink aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: Op aanvraag

  Ruben Annink boeken doe je bij Entertainment-NL

  De Haarlemse Ruben Annink is een Nederlandse singer-songwriter en student aan de Nederlandse Pop Academie in Utrecht.

  Beste Singer Songwriter van Nederland
  In 2015 is Ruben Annink één van de kandidaten in het vierde seizoen van het tv-programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’.  Tijdens het programma krijgt hij coaching van onder anderen Typhoon en Paskal Jakobsen van Bløf. Hierin schopt de jonge zanger het naar de finale en wordt hij uiteindelijk tweede. Vlak hierna is hij samen met Ali B te gast in ‘De Wereld Draait Door’, waar Ali B onder begeleiding van Ruben het nummer ‘Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn’ optreedt. De single gaat door het dak en wordt uiteindelijk platina.

  Van Hiphop naar Nederpop
  Samen met Monica Geuze en Jonna Fraser maakt Ruben de track ‘Nu of Nooit’ in 2016. Ondanks het grote succes van deze track kiest Ruben er toch voor om van Hiphop over te stappen naar Nederpop. Zijn in 2019 uitgebrachte EP ‘Helderzien’ staat volledig in het teken van dit genre.

  Beste Zangers
  Vanaf zaterdag 24 augustus is Ruben Annink samen met o.a. Samantha Steenwijk te zien in het nieuwe seizoen van Beste Zangers.

  Ruben Annink boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL. Wil je Ruben boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS