Sophie

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Roxeanne Hazes aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: op aanvraag.
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: op aanvraag.

  Roxeanne Hazes boeken doe je bij Entertainment-NL

  Toen ze veertien was schreef ze al nummers voor het debuutalbum van haar broertje. De carrière van Roxeanne begon toen ze meedeed aan het programma ‘So You Wannabe A Popstar’, waar zij uiteindelijk vierde werd. Na haar deelname  bracht Roxeanne haar eerste single ‘Ik hou van jou’ uit. Dit zette alles in werking. Inmiddels heeft ze al honderden optredens gegeven. Al jaren vervullen Roxeanne en haar broer André jr. een belangrijke rol tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten.

  Met haar debuutalbum ‘In Mijn Bloed’ brak Roxeanne officieel door. Het album werd bekroond door een Edison. Sinds de release van haar debuut album is het hard gegaan voor de Roxeanne.  Ze werd verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door en speelde ze met haar band door het hele land.

  In het voorjaar van 2019 verscheen haar eerste nieuwe single ‘Bonnie & Clyde’. Kort daarna bracht ze de single ‘Mama was een Klootzak’ uit. Beide werden goed ontvangen.

  Roxeanne Hazes boeken als zangeres doe je bij Entertainment-NL.

  Wil je Roxeanne Hazes boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS