Glenn Vervoort

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Ronnie Flex & Deuxperience aan:
  Ik wil graag teruggebeld worden

Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: Op aanvraag
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: In overleg
  • Genre: Urban, rap
  • Prijs: Op aanvraag

Ronnie Flex & Deuxperience boeken doe je bij Entertainment-NL

Ronnie Flex – Ronell Langston Plasschaert – is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het artistiek imponerende, boeiende en uitgesproken boegbeeld van een ongekend succesvolle generatie hiphopartiesten. De eigenzinnige, genre-verstijgende, performer heeft met zijn releases een abonnement op de hitlijsten. Multi-platina mega hits als ‘Energie’, ‘Drank & Drugs’, ‘Blijf Bij Mij’ en ‘Plek Als Dit’ stonden wekenlang hoog in de charts.

Ronnie Flex zijn tweede album ‘Rémi’ (2017) is beloond met een Edison voor ‘Beste Album’ en ‘Beste Hiphop’. In het juryrapport van deze meest prestigieuze muziekprijs werd Rémi ‘een modern meesterwerk’ genoemd. In 2018 brak hij het record van meest gestreamde track binnen één dag in Nederland (650.000+ keer) met het nummer ‘Fan’.

Ronnie Flex boeken?
Ronnie Flex is een bekende en aantrekkelijke naam voor je line-up, met name voor de jongere doelgroep. Ronnie Flex & Deuxperience boeken als act doe je bij Entertainment-NL. Wil je Ronnie Flex & Deuxperience boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met Entertainment-NL op voor meer informatie.


Instagram

NIEUWS