Glenn Vervoort

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Rolf Sanchez aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Salsa, tropical
  • Prijs: op aanvraag

  Rolf Sanchez boeken doe je bij Entertainment-NL

  De jonge artiest werkt onvermoeibaar hard om zijn nieuwe muziek met de wereld te delen, net als zijn idolen die dit eerder succesvol gedaan hebben. Veel mensen trekken al snel de vergelijking met het Latin icoon Marc Anthony, iemand die al alles bereikt heeft wat menselijk mogelijk is. Marc heeft natuurlijk een geheel eigen stijl en dat is ook exact wat Rolfs doel is.

  De 27-jarige Rolf Sanchez woont afwisselend in Nederland en in Miami en heeft een Dominicaanse moeder en een Nederlandse vader.

  Rolf Sanchez in Latijns Amerika
  In 2011 besluit Rolf om mee te doen met X-Factor, en dit met succes. Hij komt door alle rondes en behaald de finale waar hij derde wordt in het team van Gordon. Na X-Factor kriebelt het bij Rolf naar meer en besluit hij in 2013 op de bonnefooi naar de Domincaanse Republiek te gaan om zich daar te storten op Spaanstalige/Latin nummers. Hij wordt ontdekt en krijgt de kans om daar op te treden in diverse televisieshows.

  Inmiddels heeft Rolf een platencontract bij Sony en heeft het platenlabel ‘Latin Pulse Group’ een aanbod gedaan voor een carrière in Amerika. Hij woont tegenwoordig dus in Miami waar hij samenwerkt met o.a. Guianko Gómez, de producer van Marc Anthony. Hij wordt nu ook wel de King of Dutch Latin genoemd.
  Rolf heeft al drie nummer 1 hits in de Amerikaanse Billboard Tropical Songs Chart op zijn naam; Por si no te vuelvo a verQue se siente en Vas a entender.
  Acteerdebuut van Rolf
  Je kent Rolf misschien ook wel van zijn acteerdebuut in de film ‘Verliefd op Cuba’ waar hij samen met Abby Hoes een liefdeskoppel speelt. Ook is Rolf dit seizoen samen met Samantha Steenwijk en Emma Heesters te zien in het programma Beste Zangers.

  Rolf boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL. Wil je Rolf Sanchez boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS