Glenn Vervoort

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Quido van de Graaf aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30 min.
  • Geluid: incl. tot 250 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: vanaf € 1.595,- (excl. BTW & BUMA)

  Quido van de Graaf boeken doe je bij Entertainment-NL

  Quido van de Graaf kreeg bijna direct na zijn geboorte muziek met de paplepel ingegoten. Zijn opa zong al dus moest zijn eerste kleinzoon hier ook aan gaan geloven. Van meezingen met cassettebandjes tot bezoekjes aan de studio. Aja van de Graaf was de leermeester van Quido. Zijn eerste single “Pluk de dag” kwam in 2008 uit onder grote belangstelling.

  In mei 2012 brengt Quido zijn eerste album uit, getiteld “Zo alleen”, met onder andere de liedjes: “Laat ze maar praten”, “Morgen is van mij”, “Zo alleen” en “Jij bent het leven voor mij”.

  In 2013 doet Quido mee aan het SBS6 programma “Bloed, Zweet en Tranen”. Na de tv-uitzendingen groeit de vraag voor optredens in het land. In 2014 brengt Quido de single “Alles wat ik doe” uit. Hij treedt veelvuldig op en staat in veel voorprogramma’s voor grote namen als: Jan Smit, Gerard Joling, Gordon, Wolter Kroes en Tino Martin.

  In 2018 tekent Quido een meerjarig platencontract bij Studio One in Enschede, waar ook Tino Martin onder contract staat. Onlangs was Quido van de Graaf nog te zien bij The Voice of Holland , waarin hij de halve finale haalde.

  Kort hierna gaf hij een concert in de Schouwburg  van Amstelveen, waar een live-album van is verschenen. In 2020 verschijnt een up-tempo song: “Alleen voor mij”. In duet met Tino Martin worden daarna de tracks “To All The Girls I’ve Loved Before” en “Vrienden Blijven Doen We Altijd” uitgebracht. De single “Over En Uit” is de meest recente release van Quido van de Graaf.

  Quido van de Graaf boeken

  Quido boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL. Wil je Quido boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS